به گزارش خبرگزاری شبستان،سردار علی مؤیدی،رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا از کشف 353 تن انواع مواد مخدر سنتی و صنتعی در کشور خبر داد و گفت: این میزان کشفیات از افزایش 17 درصدی نسبت به مدت مشابه سال گذشته برخوردار بوده است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا در ادامه ضمن تقدیر از مجموعه پلیس مبارزه با مواد مخدر آذربایجان غربی و در راس آن هدایت عملیاتی در خور تحسین فرماندهان انتظامی و مرزبانی استان اظهار کرد: در این بازه زمانی 14 تن انواع مواد مخدر در آذربایجان غربی کشف و ضبط شده که جزء استان های برتر کشور و موفق ترین استان در غرب ایران اسلامی می باشد.
وی با بیان اینکه یکی از رویکردهای مهم ناجا کشاندن مبارزه با مواد مخدر به نقاط صفر مرزی می باشد، افزود: در چند سال گذشته 80 درصد کشفیات مواد مخدر در استان های شرقی و نقاط صفر مرزی بوده است که نشانگر موفقیت و عزم قاطع پلیس در این خصوص می باشد.
سردار"مؤیدی" با اشاره به اینکه استقرار نیروهای مرزبانی در نقاط صفر مرزی،نقطه قوتی برای پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور در مقابله با قاچاقچیان می باشد، ادامه داد:حضور نیروهای کاردان و دلسوز مرزبانی نگرانی ما را در بحث مبارزه با این مواد افیونی به حداقل رسانده چرا که آنها با خلوص نیت و روحیه ای فداکارانه مانند سدی در مقابل متجاوزان این مرز و بوم قرار دارند.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر ناجا، تصریح کرد: در مرز و جداره مرز اقدامات ما هر روز گسترده و تخصصی تر می شود اما به تناسب تلاش نیروی های پلیس، قاچاقچیان نیز هر روز شگرد و مسیرهای ترانزیت را تغییر می دهند.
سردار"مؤیدی" یکی دیگر از رویکردهای ناجا در سال جاری را مبارزه و مقابله با خرده فروشان و توزیع کنندکان خیابانی عنوان کرد و اظهار داشت: موفقیت در این امر مستلزم همکاری و مشارکت تمام نهادهای ذیربط و مردم فهیم کشور می باشد.
وی با اشاره به نقش رسانه های جمعی در ارتقاء امنیت اجتماعی و تنویر افکار عمومی گفت: رسانه ها به عنوان امین مردم و مجموعه ای که احساس امنیت را در آحاد جامعه افزایش می دهند نقشی بی بدیل و غیر قابل انکاری داشته که این نشأت گرفته از روحیه و تفکر بسیجی آنان می باشد.
سردار"مؤیدی" افزایش کشت تریاک در کشور افغانستان را نگران کننده دانست و تاکید کرد:کشت مواد مخدر در این کشور به صورت افسارگسیخته ای گسترش پیدا کرده و این درحالی است که کشورهایی که به بهانه استقرار امنیت به این کشور وارد شده اند، کاهش سطح زیر کشت را در برنامه های خود ندارند، لذا نگرانی ما همچنان در خصوص کشت و تولید مواد مخدر در افغانستان به قوت خود باقی است.
رئیس پلیس مبارزه با مواد مخدر کشور در پایان با تاکید بر اینکه پیشگیری مقدم بر اقدامات پلیسی می باشد، خاطرنشان ساخت: پلیس از طریق آموزش های چهره به چهره ، برگزاری نمایشگاه های پیوستی و کارگاه های آموزشی در مدارس و دانشگاه ها، تهیه و توزیع بروشور های آموزشی توانسته است در این امر موفقیت شایانی کسب کندکه در این بین معاونت اجتماعی استان ها نقش مهمی در این خصوص داشته اند.
پایان پیام/
نظر شما