به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، غلامحسین حسینی نیا، معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی، امروز(6 آذر) در دیدار با اعضای اتاق تعاون و اتحادیه های تعاونی کردستان، با اشاره به اینکه هم اکنون 192هزار تعاونی ثبت شده در سطح کشور وجود دارد، گفت: از این تعداد 87 هزار فعال و 24 هزار نیز در حال احداث است.
وی افزود: در حال حاضر 20 هزار تعاونی مسکن در کشور داریم که 9 درصد از این میزان مشکل داربوده و فعالیت های ضد تعاونی دارند که باید با برنامه ریزی های لازم این مشکلات رفع شود.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با بیان اینکه کشور ما هم اکنون با 15 کشور جهان با جمعیتی بالغ بر 300 میلیون نفرهمسایه است، گفت: بسیاری از این کشورها در زمینه های مختلف همانند کشاورزی، محصولات غذایی و بسیاری دیگر به ما محتاج هستند که ما باید از این فرصت ها استفاده کنیم.
به گفته وی، استان های مرزی از جمله کردستان با ظرفیت های بالایی که در زمینه های مختلف کشاورزی و غیره دارند می توانند در این زمینه بسیار موثر باشند لذا باید زیرساخت ها بیشتر فراهم شود.
حسینی نیا با اشاره به اینکه بر اساس سند چشم انداز توسعه، کشور ما باید به جایگاه اول منطقه ای برسد، اظهار داشت: برای رسیدن به این جایگاه سه هزار و 600 میلیارد دلار آمریکا سرمایه گذاری باید انجام شود.
وی افزود: برای رسیدن به این جایگاه باید به گونه ای عمل شود که کشورهای رقیب همچون ترکیه وامارات را کنار زده و با انضباط مالی و فکری و ایجاد فضای سرمایه گذاری به نتیجه مطلوب دست یابیم.
این مقام مسئول، ایجاد تعاونی را راهکاری مناسب برای گریز از شرایط موجود و رسیدن به توسعه عنوان کرد و گفت: اگر ما اتاق تعاون و اتحادیه های قوی نداشته باشیم نمی توانیم به اهداف مورد نظر دست پیدا کنیم.
معاون وزیر تعاون، کار و رفاه اجتماعی با تاکید بر تقویت تعاونی های بالادستی، تصریح کرد: رویکرد ما این است که تمام فعالیت های تصدی گری را به خود اتحادیه ها واگذار کرده وو رویکرد حاکمیتی را جایگزین آن کنیم.
وی از تصویب سند توسعه تعاون خبر داد و اظهار کرد: ایجاد چتر حمایتی، کمک به حذف واسطه های غیر ضروری، افزایش بهبود وضع زندگی و قدرت خرید و کمک به تامین عدالت اجتماعی از اهداف کلی این سند است.
حسینی نیا اظهار داشت: استان های مرزی دارای پتانسل بالای صادراتی هستند و باید زیرساخت های لازم برای استفاده از این ظرفیت ها فراهم شود.
وی خاطرنشان کرد: با تقویت زیرساخت ها، فراهم کردن شرایط و امکانات و همچنین شناسایی ظرفیت های موجود در استان های مرزی می توانیم در عرصه صادرات به جایگاه بالاتری برسیم.
پایان پیام/
نظر شما