به گزارش خبرگزاری شبستان از تبریز، سرهنگ احد بزرگی امین، در همایش «پیشگیری از جرم در حوزه جرایم رایانه ای واینترنتی» در تبریز با اعلام این مطلب افزود: در عصر حاضر قدرتهای بزرگ از هر ابزاری برای جاسوسی استفاده می کنند و در حال حاضر اینترنت و فضای مجازی بهترین ابزاری است که آنها در اختیار دارند چون هزینههای کمتری در مقایسه با ابزار نظامی دارند.
وی با بیان اینکه از طریق فیس بوک کشورهایی همچون آمریکا می توانند به راحتی اطلاعات مورد نیازشان را در اختیار داشته باشند، افزود: عضویت در سایت هایی همچون فیس بوک و قرار دادن اطلاعات شخصی در آن ممکن است برای برخی افراد موضوع مهمی نباشد اما این در آینده برای آنها پیامدهای جدی در پی دارد، شک نداشته باشید که قدرتهای جهان در عصر حاضر از طریق فیس بوک از افراد جاسوسی میکنند.
این کارشناس با بیان اینکه چیزی که کاربر مشاهده می کند تنها نوعی نقاب است که لینک واقعی را درون خود پنهان کرده است، ادامه داد: وبگرد با کلیک بر روی پست هایی مستقیما به سوی سایتی هدایت می شود که حاوی کدهای مخرب است، این کدها که شامل ویروسها و یا برنامه ها جاسوسی است به رایانه کاربر قربانی تزریق می شود.
وی ادامه داد: کار به اینجا ختم نمی شود، به طوری که این کدها تمام تماس های کاربر را هم آلوده کرده و به این ترتیب قربانی، تنها با یک کلیک ساده بر روی این مطالب در واقع پروفابل و اکانت خود را به همراه اکانت تمام دوستان را تقدیم این سارقان می کند.
سرهنگ بزرگی امین با بیان اینکه از دیگر خطرات شبکه های اجتماعی چون فیسبوک، این است که گروهی از برنامه های جانبی هستند که برای ورود به آنها لزوما باید یک سری اطلاعات شخصی را وارد کرد، افزود: مدیران این وب سایتها به طور معمول بر حریم شخصی تاکید می کنند و حریم شخصی و امنیت کاربران را از اهم وظایف خود می دانند، در حالی که در عمل به نظر می رسد به این تاکیدات تردید دارند.
وی با بیان اینکه حریم خصوصی و محرمانگی اطلاعات شخصی یکی از مهمترین و جنجالی ترین مباحثی است که از ابتدای ورود اینترنت و ظهور شبکه های اجتماعی مطرح شد، خاطرنشان کرد: اما جالب اینجاست که در این محیط برخلاف محیط حقیقی افراد با آغوشی باز اطلاعات شخصی خود را در اختیار دیگران قرار می دهند.
به گزارش روابط عمومی دفتر منطقه 7 کمیسیون حقوق بشراسلامی، سرهنگ بزرگی امین با بیان اینکه پیشگیری بهتر از درمان است، افزود: ضروری است کاربران شبکه های اجتماعی نسبت به سطح محرمانگی اطلاعات خود با جدیت بیشتری برخورد کنند.
وی ضمن توصیه به خانواده ها جهت نصب یک برنامه امنیت اینترنتی برای کودکانشان، افزود: علاوه بر نصب نرمافزارهای امنیتی قوی از محصولات شرکتهای قابل اعتماد برای دفاع از خانوادهی خود در برابر هکرها، سارقان هویت، کلاهبرداران ایمیلی و تبهکاران، باید برخی از قوانین ابتدایی ایمنی در اینترنت را نیز دنبال کرده و از قدرت تعقل خود استفاده نمایند.
پایان پیام/
نظر شما