تصمیمات جلسات کارشناسی مصوبه انتزاع، رضایتمندی هرمزگان را درپی دارد

خبرگزاری شبستان: وزیر کشور با اشاره مصوبه انتزاع بخشی از شهرستان پارسیان و الحاق آن به استان فارس، گفت: جلسات کارشناسی پیرامون این موضوع ادامه دارد و در تصمیمات آن رضایت مردم هرمزگان لحاظ خواهد شد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، عبدالرضا رحمانی فضلی در حاشیه مراسم تودیع و معارفه استانداران هرمزگان در بندرعباس با بیان اینکه بحث تقسیمات کشوری بحثی ملی است، اظهار داشت: تصمیم الحاق بخش‌های از پارسیان به استان فارس در سطحی بالاتر از وزارت کشور گرفته شده است.
 

وی افزود: زمانی که من به وزارت کشور آمده بودم این تصمیم از سوی مراجع مربوطه ابلاغ شده بود.
 

رحمانی فضلی اضافه کرد: تاکنون پیگیری‌هایی از طرف نمایندگان هرمزگان در مجلس شورای اسلامی و نماینده ولی فقیه نیز با هدف بازبینی این موضوع صورت گرفته است.
 

وی در ابتدای سخنان خود هفته بسیج را گرامی داشت و بیان کرد: هر چه داریم از لطف و فضل الهی و تدابیرحکیمانه و نفس گرم امام(ره) و مقام معظم رهبری و بعد از آن نیروهای مخلص، فدایی، با انگیزه، مومن و متعهد بسیجی است.
 

وزیر کشور دولت یازدهم با بیان اینکه امروز بسیج تمام گستره ایران اسلامی را فراگرفته است، ابراز داشت: شاهد ریشه دوانیدن روحیه بسیجی در همه سرزمین های اسلامی هستیم و امیدواریم ملت های مسلمان از خیر و برکت بسیج بهره مند شوند.
 

وی ادامه داد: اعتدال‌گرایی، داشتن تجربه کافی، ارتباط و تعامل با مردم، پاکدستی، عدالت محوری و کارآمدی از جمله ملاک ها در انتخاب استانداران در دولت تدبیر و امید به شمار می رود.
 

وزیر کشور با بیان اینکه تاکنون افراد خوب و با تجربه کار مدیریتی و اجرایی برای سمت استانداری در دولت یازدهم انتخاب شده است افزود: میانگین سن استانداران انتخابی در این دولت 50 سال است.
 

رحمانی فضلی ادامه داد: اعتدال سرلوحه تفکرات حاکم بر دولت قرار دارد که این امر متأثر از اندیشه‌ها و شخصیت دکتر روحانی است.
 

وی با بیان اینکه تجسم عینی اعتدال را باید در رفتار شخصیتی دکتر روحانی جست‌وجو کرد شاید طرح گفتمان اعتدال از طرف برخی‌ها موضوعی سیاسی پنداشته شود، اما باید گفت که اعتدال واقعی در شخصیت رئیس‌جمهور نهادینه شده است.
 

وزیر کشور ادامه داد: انتخاب استانداران نیز با توصیه رئیس‌جمهور در محور برخورداری افراد از اعتدال و عقلانیت استوار است.
 

وی تصریح کرد: ارتباط با مردم نباید تنها در حوزه نظر و کلام خلاصه شود بلکه این ارتباط باید به گونه ای باشد که در فرایند تصمیم سازی، تصمیم گیری و اجرا از آنها استفاده شود.
 

رحمانی فضلی با بیان اینکه در این حوزه تفکرات و گرایش های سیاسی مبنا نیست، ابراز داشت: از هر نوع نظر و گرایش سیاسی که به نفع مردم و اعتلای نظام جمهوری اسلامی باشد باید استفاده شود.
 

وی با بیان اینکه در حوزه کارآمدی نظام در بخش اقتصادی دچار چالش اساسی هستیم، گفت: بیکاری، تورم و دست دراز کردن بسوی بیگانگان زیبنده نظام جمهوری اسلامی نیست و باید به دنیا ثابت کنیم که ما ملتی هستیم که در هر شرایطی به پیشرفت های ارزنده ای دست می یابیم.
 

وزیر کشور به موفقیت کشورمان در مذاکرات پنج به علاوه یک اشاره کرد و بیان داشت: نتیجه مقاومت و استقامت ملت ایران پس از 10 سال اجبار قدرت های جهان برای به رسمیت شناختن حق غنی سازی بود و این مهم اثبات می کند که ما می توانیم در همه عرصه ها موفق باشیم.
 

نماینده ولی فقیه در هرمزگان و امام جمعه بندرعباس نیز گفت: اگر هرمزگان رشد پیدا کند مملکت نیز سود می‌برد.
 

آیت الله غلامعلی نعیم آبادی با بیان اینکه نمی دانم چرا نام گاوبندی را عوض کردند و آن را پارسیان نامیدند، تصریح کرد: از همان اول هم که این تغییر اسم صورت گرفت متذکر شدیم که پارسیان یعنی چه و بعدها نیز متوجه اهداف این نامگذاری شدیم.
 

وی ادامه داد: ما هرمزگانی‌ها همان گاوبندی خودمان را می‌خواهیم و پارسیان هم مال خود پارس و تکه زمین ما را به خودمان بدهند.
 

نعیم آبادی در ادامه با بیان اینکه اولین انتظاری که از استاندار جدید داریم این است که در تصمیم گیری ها مستقل باشد، بیان داشت: استاندار نباید برای تصمیم گیری منتظر تلفن کسی باشد و در واقع می توان گفت افرادی که برای انتصابات تماس می گیرند و قصد اعمال نظر دارند، آنها خود در را مقام استاندار می دانند.


در این مراسم از زحمات ابراهیم عزیزی استاندار سابق تجلیل و جاسم جادری به عنوان استاندار جدید هرمزگان معرفی شد.
 

پایان پیام/
 

کد خبر 316768

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha