حجت الاسلام و المسلمین صافی، مسئول مرکز ملی پاسخگویی اصفهان بیان این مطلب به خبرنگار شبستان اصفهان گفت: رهبر معظم انقلاب متجاوز از بیست سال است، زنگ فراخوان بصیرت را در کشور به صدا در آورده اند و تقریبا از سال 68 تا کنون به دفعات و در مناسبت های مختلف به بحث بصیرت و تبیین شاخصه های آن، مخاطبان بصیرت، اهمیت و فواید بصیرت، الگوهای بصیرت، میادین مهم بصیرت و آفات بی بصیرتی پرداخته اند.
حجت الاسلام والمسلمین صافی افزود: بدیهی است علت این تاکید معظم له را باید در پیچیده شدن توطئه ها و نقشه های دشمنان انقلاب اسلامی در دهه های دوم و سوم انقلاب اسلامی دانست.
وی، کارگزاران حکومتی و مسئولان سیاسی عالی رتبه نظام، علمای حوزه و دانشگاه، نخبگان، جوانان و دانشجویان و نهادهایی مانند بسیج را، مهم ترین مخاطبان رهبر انقلاب در موضوع بصیرت و رزمندگان خط مقدم جبهه جدید علیه استکبار دانست.
حجت الاسلام والمسلمین صافی گفت: رهبر معظم انقلاب، حاکمان را به برخورداری از بصیرت دینی و دانشوران حوزوی و دانشگاهی را به برخورداری از بصیرت و درک زمان توصیه کرده اند و سخت معتقدند کسانی که پرچم هدایت اسلامی را به دوش می کشند، باید پیش و بیش از همه، از بصیرت دینی و استقامت ایمانی برخوردار باشند و دیگران را نیز به این حقیقت و صبر بر آن سفارش نمایند.
حجت الاسلام والمسلمین صافی در ادامه این گفتگو با اشاره به گزیده ای از بیانات رهبر معظم انقلاب خطاب به نسل جوان در بیست ساله اخیر در موضوع بصیرت تصریح کرد: معظم له در این بیانات بسیار ارزشمند کسب بصیرت را از مهم ترین نیازهای نسل جوان دانسته و بصیرت و روشن بینی جوانان را از ارکان تضمین کننده آینده این نسل و کشور تلقی فرموده اند.
مسئول مرکز ملی پاسخ گویی دفتر اصفهان در ادامه خاطرنشان کرد: از نگاه رهبر بصیر و فرزانه کشورمان، حاکمیت روح قرآنی در جامعه و روشنگری نخبگان از عوامل توسعه سطح بصیرت در جامعه به شمار می آید.
وی تصریح کرد: ضعف قدرت تحلیل و رویکرد انفعالی برخی خواص و رجال سیاسی در پی حوادث و فتنه های طراحی شده از آن سوی مرزها، از آفات بی بصیرتی به شمار می روند.
حجت الاسلام والمسلمین صافی در تبیین مفهومی واژه بصیرت گفت: بصیرت که ترجمه فارسی آن، بینش است و در قرآن هم با مشتقات مختلف بارها تکرار شده است، به معنای نگاه دقیق و روشن به امور است و در نگرش قرآنی جز با عمل به آموزه های وحیانی و تزکیه نفس پدید نمی آید.
وی افزود: لازمه بصیرت این است که به مسائل نگاه سطحی نداشته باشیم و اشخاص و گروه ها و شرایط اجتماعی داخل و خارج را درست بشناسیم و درک کنیم.
پایان پیام/
نظر شما