به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از یاسوج، سید موسی خادمی، استاندار کهگیلویه وبویراحمد، امروز(2آذر) در دومین نشست تخصصی گفتگوی دولت و بخش خصوصی، اظهار داشت: در بحث استفاده از محصولات، اولویت با تولیدات استانی است؛ مگر اینکه شرایط قیمت یا کیفیت محصول مناسب نباشد.
خادمی با بیان اینکه وقتی محصولی در استان تولید می شود، دستگاه های استانی از محصولات تولیدی استفاده کنند، گفت: با خرید محصولات استانی بخشی از مشکلات اعتباری تولیدکنندگان برطرف می شود.
وی به ضرورت استفاده از ظرفیت صندوق ملی توسعه در جهت رفع مشکلات واحدهای تولیدی استان و راه اندازی تولیدی های جدید تأکید کرد.
این مسئول اجرایی کهگیلویه وبویراحمد گفت: شورای گفتگو برای رفع مشکلات و دفاع از کسانی است که منابع خود را صرف راه اندازی واحدهای تولیدی کرده اند و در میانه کار با مشکل مواجه شده اند.
وی با بیان این که می بایست صف تولیدکنندگان واقعی از کسانی که فقط منابع بانکی را گرفته اند جدا کرد، اظهار داشت: طرح هایی که به دلیل عدم اهلیت سرمایه گذار با مشکل مواجه شده اند، مشمول شورای گفتگو نمی شوند و باید از طرق دیگر نسبت به بازگشت منابع بانکی اخذ شده توسط آنها، اقدام کرد.
معاون برنامه ریزی استاندار کهگیلویه وبویراحمد نیز در این نشست گفت: مهم ترین هدف از تشکیل نشست تخصصی دولت و بخش خصوصی، آسیب شناسی طرح های تولیدی استان است.
علی حسن نوروزی با بیان این که راه اندازی این نشست و برگزاری جلسات آن برنامه ای کوتاه مدت جهت رفع مشکلات است، افزود: به منظور آسیب شناسی طرح های تولیدی نیمه فعال و راکد، مشکلات این طرح ها می بایست مورد مطالعه قرار گیرند.
وی با بیان اینکه لازم است مرزبندی میان این شورا و ستاد سرمایه گذاری مشخص شود، گفت: به منظور اجتناب از تداخل مرزها، ضروری است یک دستگاه متولی بحث اشتغال باشد.
معاون برنامه ریزی استاندار کهگیلویه وبویراحمد با بیان این که با تصمیمات مقطعی و روزآمد نمی توان استان را در مسیر توسعه قرار داد، عنوان کرد: اولین هدف مجموعه مدیریتی استان، تدوین برنامه توسعه بلندمدت استان است.
نوروزی با تأکید بر این که برنامه توسعه بلندمدت نیاز قطعی و جدی این استان است، گفت: در کنار این برنامه می بایست برنامه های کوتاه مدت را نیز طراحی و اجرا کرد که تشکیل نشست شورای گفتگوی دولت و بخش خصوصی و اجرای مصوبات آن یکی از این برنامه هاست.
وی افزود: هم اکنون، سرمایه گذاران بومی بهترین گزینه استان برای توسعه سرمایه گذاری هستند و می بایست با حمایت و رفع مشکلات آنان، تا حدی مشکل سرمایه گذاری در استان را برطرف کرد.
نوروزی با بیان این که در استان کهگیلویه و بویراحمد به تقویت نیروی انسانی به ویژه در بحث اقتصادی توجه نمی شود، گفت: تشکیل یک تیم قوی برنامه ریزی اقتصادی یکی از اولویت های حوزه برنامه ریزی استان است.
لازم به ذکر است در دومین نشست تخصصی گفتگوی دولت و بخش خصوصی راه حل های رفع مشکلات طرح های تولیدی مزرعه قارچ سپید دهدشت، واحد تولیدی آب معدنی دنایس، طرح معدنی دلی بجک، واحد تولیدی قارچ دکمه ای و شرکت تعاونی آرتین یاسوج بررسی و تصویب شد.
پایان پیام/
نظر شما