بزرگ ترین کتابخانه قرآن های نفیس جهان در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی

خبرگزاری شبستان: قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی گفت:بزرگ ترین کتابخانه قرآن های نفیس جهان از حیث کمی وکیفی در کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی قرار دارد.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مشهد، سید احمد علوی، قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی صبح امروز(2آذر) در مراسم تجلیل و نکوداشت از اهدا کنندگان کتاب و پیشکسوتان عرصه کتابداری و کتابخانه های آستان قدس رضوی اظهار کرد:بهترین و بزرگ ترین آرامش را کتاب برای انسان ایجاد می کند.

 

وی با بیان اینکه در جهان تکنولوژی امروز که هرگونه اندیشه در فضاهای اینترنتی و مجازی به صورت مکتوب در اختیار اقشار مختلف مردم قرار می گیرد نشر معارف اسلامی به عنوان نهضتی علمی ضروری است، گفت: یکی از چشم انداز های آستان قدس رضوی مقابله با برخی اندیشه های مسموم شبکه های مجازی است.

 

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی با بیان اینکه در زمینه افکار و اندیشه منتشر در فضا های مجازی هیچ گونه مستند سازی انجام نمی شود، خاطرنشان کرد:باید در عصر حاضر نهادهای متولی نسبت به انتشار افکار و اندیشه های منطبق بر اندیشه های اسلامی اهتمام داشته باشند و نسبت به از بین بردن اندیشه های بی پایه و اساس اقدام کنند.

 

علوی با تاکید بر اینکه یکی از وظایف آستان آستان قدس رضوی با بهره گیری از سیره علمی حضرت ثامن الحجج(ع) مقابله با چنین اندیشه هایی است، بیان داشت: یکی دیگر از رسالت های آستان قدس رضوی عرضه معارف اسلامی و دینی در جهان با الگو گیری از سیره حضرت رضا(ع) است.

 

وی به کتابخانه آستان قدس رضوی اشاره کرد و افزود:بنای کتابخانه مرکزی آستان قدس رضوی در سال های اولیه انقلاب وی در سال های 64 و 65 ساخته شده که خود بنای این کتابخانه موزه ای از هنرهای اسلامی است.

 

قائم مقام تولیت آستان قدس رضوی تصریح کرد:بزرگ ترین کتابخانه قرآن های نفیس جهان هم از حیث کمی و کیفی در محل سازمان کتابخانه ها، موزه ها و مرکز اسناد آستان قدس رضوی قرار دارد.

وی با اشاره به اینکه در حال حاضر 40 کتابخانه وابسته به آستان قدس رضوی در سطح کشور فعال است، گفت: وجود چنین کتابخانه هایی با منابع مختلف موجب نشر علم بر اساس آموزه های ناب اسلامی می شود.


علوی با بیان اینکه دانشمندان برای مطالعه شش روش عنوان کرده اند، افزود:تفکر تحمیلی، تفکراستدلالی، تفکرنقادانه، تفکرمدافعانه، تفکر مذاکره ای و تفکر خلاقانه از روش های مطالعه مفید از نظر دانشمندان است.

 

پایان پیام/

کد خبر 315723

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha