«وصیت پدری» و «مادرم فاطمه (س)» در فرهنگسرای بهمن اجرا می شود

احیای مدرسه تئاتر و سینمایی، طراحی و راه اندازی خانه هنرهای آیینی و اجرای دو نمایش «وصیت پدری» و «مادرم فاطمه (س)» به مناسبت ایام فاطمیه از جمله برنامه های فرهنگسرای بهمن در روزهای آتی است.

به گزارش خبرنگار شبستان، نشست خبری برنامه های نمایشی فرهنگسرای بهمن صبح امروز با معرفی برنامها و نمایش های جدید این موسسه فرهنگی هنری برگزار شد.
 
محمدمهدی رضازاده، معاون آفرینش و اجرایی فرهنگسرای بهمن در ابتدای این نشست گفت: نمایش دایره گچی که از جمله تولیدات هنر نمایشی فرهنگسرای بهمن است توانست در روزهای پایانی سال 89 یک شگفتی در عرصه تئاتر کشور پدید آورد و بیش از 16 میلیون تومان فروش کند.
 
رضازاده خاطرنشان کرد: دایره گچی همچنین توانست نظر مخاطبان خارجی را به سوی خود جلب کند و نام خود را در کتاب تاریخ جهان به ثبت برساند.
 
معاون آفرینش و اجرایی فرهنگسرای بهمن همچنین از برپایی مدرسه تئاتر و مدرسه سینمایی فرهنگسرای بهمن خبر داد و تصریح کرد: احیای مدرسه تئاتر و سینمایی و همچنین طراحی و راه اندازی خانه هنرهای آیینی بهمن در دستور کار است.
 
وی در ادامه گفت: امیدواریم با برنامه های فوق بتوانیم مانند چندسال گذشته در ساختارشکنی فرم های اجرایی و نمایشی به یک نتیجه مطلوب برسیم 
زیرا بسیاری از مخاطبان و کارشناسان عرصه تئاتر شاهد این حرکت پویا در برنامه های ما بودند.
 
بابک تن سرپرست مرکز هنرهای نمایشی فرهنگسرای بهمن به ادامه این نشست خاطرنشان کرد: در ابتدا باید نقل قولی از استاد خود و استاد همه اهالی تئاتر و پروفسور ناظرزاده کرمانی بگوییم "رشد گره های هنری و تئاتری محله ای، شهرستانی استانی چشم اندازی برای غنای فرهنگی یک جامعه است" با توجه به این نگاه و هم رایی سیاست های فرهنگسرا ما می توانیم در آینده شاهد رشد چشمگیری در این عرصه باشیم.
 
تن در ادامه گفت: دعوت و ساماندهی جوانان و تئاتر جوانان نگاهی به تئاتر مردمی است گرچه در این میان توجه ویژه به نیروهای انسان محلی اعم از بازیگر و مخاطب نیز شده است.
 
وی بیان داشت: تئاتری که در دل مردم شکل بگیرد بی شک در دل مردم می نشیند گرچه برای اجرای آن نیاز به نمادها و عناصر محلی هستیم اما زمانی که بتواند این حرکت نظر مردم یک محله را جلب کند بی شک 50 درصد راه را رفته است و می تواند گستره وسیع تری را نیز موردتوجه خود قرار دهد.
 
سرپرست مرکز هنرهای نمایشی فرهنگسرای بهمن گفت: بنا داریم از چهره های مطرح و صاحب نظر عرصه تئاتر مانند محمد یعقوبی در مدرسه تئاتر و از چهره های سینمایی در مدرسه مربوط به این هنر، جهت اعتلای ظرفیت های نمایشی و سینمایی بهره بگیریم.
 
کیاوش زارع طلب کارگردان تئاتر در پایان این نشست درباره فعالیت های خود در این فرهنگسرا گفت: من در همه کارهایم به سه ویژگی فرهنگ ملی فرهنگ دینی و فرهنگ بومی در زمره توجه ویژه ای دارم که در دو مورد ملی و مذهبی بدون هیچ کم و کاستی عین روایت را مورد تاکید قرار می دهم و نظراتم در بخش فرهنگ بومی دو روزمره اعمال می کنم.
 
این کارگردان همچنین افزود: بسیاری از ما درباره جزئیات رویدادهای تاریخی و دینی اطلاع چندانی نداریم و سعی من بر این است که سوای اجرای هنر نمایش این جزئیات را به عنوان یک آگاهی و نوعی فرهنگ سازی به مخاطبان ارایه بدهم.
 
وی تصریح کرد: به عنوان مثال شخصیت های تاریخی و دینی مانند اسماء و فضه که از خادمه های حضرت زهرا (س) بودند، چندان اطلاعی از آنها نداریم در حالیکه اسماء یک زن ایرانی و ریاضی دان بود یا فضه زن دلیری که شمشیرزنی را به پسران مبارک حضرت علی (ع) آموزش می داد.
 
این کارگردان در پایان گفت: نمایش «وصیت پدری» و «مادرم فاطمه (س)» از جمله نمایش های دینی و تاریخی هستند که با فرم های جدید از 30 فروردین تا 29 اردیبهشت در فرهنگسرای بهمن به اجرا گذاشته می شوند.
 
پایان پیام/
کد خبر 31570

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha