حجتالاسلام سید محمود مرویان حسینی،مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه کتابداران مجاهدان عرصه فرهنگ کتابداری وکتاب خوانی هستند، به خبر نگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: ایجاد ارتباط با فرهنگ مکتوب می تواند باعث دوام و پایداری دستاورد های یک اجتماع شود.
وی با اشاره به اینکه مطالعه و کتابخوانی موجب اثر بخشی بیشتر در گسترش فضایل اخلاقی و قدم بلندی در احیای آگاهی اجتماعی است، افزود: انتشارکتاب های مفید برای خانواده ها می تواند به آنها درانتخاب مسیر درست زندگی کمک کند و تفکر منطقی را در مقوله های مهم زندگی افراد مانند ازدواج، اشتغال و ارتباطات اجتماعی آنها شکل دهد.
حجتالاسلام مرویان گفت:عرصه کتابخانه باید یک فضای سالم و مورد نیازمخاطب و برطرف کننده مشکلات فرهنگی اجتماعی مردم کشور باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه افراد نبایدنگاهشان به فرهنگ کتاب وکتاب خوانی یک نگاه اداری و تشریفاتی وتبلیغاتی باشد، تصریح کرد:افرادی که داری چنین نگرشی هستند نه تنها در گسترش فرهنگ مطالعه در کشورمؤثر نیستند بلکه یک نیروی بازدارنده هستند.
حجتالاسلام مرویان با اشاره به این که مساجد نباید فقط پایگاه عبادت وبندگی به معنای متعارف آن باشد، تاکید کرد: این مکان مقدس بایدعرصه علمی و معرفتی وجایگاهی برای برقراری پیوند وارتباط میان افراد اجتماع باشد.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بابیان اینکه بهره گیری ازکتاب هادرقالب نرم افزارهای صوتی ومجازی متناسب بانیازهای فرهنگی ودینی مخاطبین می تواندعرصه کتابخانه راجذاب وتاثیرگذارکند،گفت: عرصه کتابخانه ها باید با سیر تحولات تکنولوژی همسو باشد.
حجتالاسلام مرویان با اشاره به اینکه درآموزه های اسلامی از کتاب بهعنوان بهترین همنشین سخنگوی هنگامه های تنهایی انسان و پلکان رشد دانش و فضیلت نام برده شده است،گفت: اگراهل دنیا به نعمت های مادی تفاخر میکنند پیامبر(ص)کتاب ها را باغ ها و بوستان های اهل فضیلت می داند.
وی با اشاره به اینکه از افتخارات فرهنگ اسلامی این است که در قرآن به قلم قسم خورده شده و از کتاب بهعنوان غذای روح بشر و مایه رشد آدمی یاد شده است، ادامه داد: افراد اهل مطالعه، فعال و باهوش و آگاه تراز بقیه اجتماع هستند.
مدیرکل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی بابیان اینکه شناخت اولویت ها وابزارهای تاثیر گزار می تواند ما را در گسترش فرهنگ مطالعه یاری کند، خاطر نشان کرد: اگر در خانواده ای فرهنگ مطالعه رواج پیدا کند آمار طلاق، مشاجرات زوج ها وفرار از خانه و شرارت ها کم شده و فضائل اخلاقی و دفاع از حق و توسعه و آبادانی و نوآوری ها و خلاقیت ها افزایش پیدا میکند.
پایان پیام/
نظر شما