بینش عمیق‌  بیش از هر کسی باید در مدیران و کارشناسان فرهنگی ایجاد شود

مدیرکل امورفرهنگی وزارت علوم بااشاره به نقش برنامه های فرهنگی دانشگاه در ایجاد بینش عمیق برای دانشجویان گفت: کارشناسان فرهنگی اجتماعی دانشگاه‌ها آسیب‌های اجتماعی را جدی بگیرند.

 به گزارش خبرگزاری شبستان، جلیل دارا، مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم در اولین نشست مشترک هم‌اندیشی کارشناسان کانون‌های فرهنگی هنری و کارشناسان اجتماعی دانشگاه های کشور با اشاره به تبلیغات رسانه های بیگانه گفت: کارشناسان حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه‌ها باید با رصد دقیقِ تمام آسیب‌هایی که ممکن است یک دانشجو را مورد تهدید قرار دهد، به رفع آن‌ها بپردازند.

وی افزود: در برنامه‌ریزی و رسیدن به نقطه مطلوب، شناخت وضعیت موجود بسیار مهم است، لذا تأکید می‌کنم با شناسایی وضعیت فعلی دانشگاه ها و شناخت روحیه دانشجویان با طراحی مناسب به ترسیم وضعیت مطلوب بپردازید و در این راستا حرکت کنید، دانشجویان باید ورود بیشتری در اجراء فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه ها داشته باشند.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم با بیان اینکه کارشناسان فرهنگی اجتماعی دانشگاه‌ها آسیب‌های اجتماعی را جدی بگیرند، تاکیدکرد: با توجه به تبلیغات روزافزون رسانه‌های بیگانه که به دنبال تاثیر سوء بر جامعه هستند، کارشناسان حوزه فرهنگی اجتماعی دانشگاه ها لازم است که آسیب‌های اجتماعی دانشگاه ها را با دقت بیشتری دنبال پیگیری کنند.

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم تصریح کرد: با توجه به استعداد بالای دانشجویان و توان آن‌ها در برگزاری فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه‌ها لازم است مسئولین دانشگاه فرصت بیشتری را در اختیار دانشجویان جهت انجام فعالیت ‌های فرهنگی قرار دهند.

 وی با بیان اینکه  تربیت عالم ملکوتی با رشد فرهنگی دانشجویان محقق می شود ،تاکید کرد: در انجام فعالیت‌های فرهنگی دانشگاه ها نیازی نیست نگاه مدیریتی و عمودی حاکم باشد بلکه همگی باید درگیر این امر باشند و هر کس به هر نحو قسمتی از آن را بر عهده گیرد، بینش عمیق‌ فرهنگی بیشتر از هر کسی باید در مدیران و کارشناسان فرهنگی ایجاد و تقویت شود.

دارا با اشاره به تاثیر رفتار و عملکرد مسئولین فرهنگی دانشگاه‌ها در پیشبرد اهداف فرهنگی اظهار کرد: با تقویت بینش عمیق فرهنگی و مبنا دانستن این نوع بینش در عملکردها ، مخاطبین بیشتری را می‌توانیم جذب کنیم که البته تأثیرگذاری فعالیت‌های فرهنگی در بین دانشجویان را نیز افزایش می دهد.

 

بنابرگزارش پایگاه اطلاع رسانی دفتر امور فرهنگی وزارت علوم، دارا خاطرنشان کرد:  گسترش آموزش عالی کشور، افزایش تعداد دانشجویان و برگزاری رقابت‌های علمی نباید سبب کاستی توجه مسئولان دانشگاهی به جنبه‌های فرهنگی دانشجویان گردد. چرا که تقویت مؤلفه‌های فرهنگی تقویت دیگر حوزه‌ها را به دنبال خواهد داشت در واقع تربیت عالم ملکوتی که مورد تاکید وزیر محترم می باشد جز با رشد فرهنگی دانشجویان محقق نخواهد شد.

 

مدیرکل امور فرهنگی وزارت علوم با اشاره به اینکه  بیشتر فعالیت کارشناسان اجتماعی برنامه ریزی در راستای پر کردن صحیح اوقات فراغت دانشجویان باشد، افزود: روحیه نشاط و طراوت باید در بین کارشناسان این حوزه حاکم باشد چرا که اوقات فراغت دانشجویان در واقع فرصتی است تا خستگی فکری و تحصیلی آن ها را برطرف سازد،  به همین دلیل چنانچه در این امر برنامه‌ریزی دقیق  و صحیح وجود داشته باشد منجر به مهارت‌افزایی دانشجویان و رضایت‌مندی آن‌ها خواهد شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 31566

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha