به گزارش خبرگزاری شبستان ،حجت الله ایوبی در مراسم نکوداشت مرحوم جهان بخش صادقی هنرمند فقید عرصه نقاشی که در سیرجان برگزارشد بابیاناینم مطلب، افزود: صادقی در عین معلولیت زبان هنر را انتخاب کرد و توانست خدمات ارزنده ای به کشور ارائه کند و هنر ایرانی را به دنیا شناساند.
وی اظهار کرد: ما با زبان هنر با دنیا حرف می زنیم و جهان بخش صادقی در این زمینه الگو و نمونه ای بود.
ایوبی گفت: مرحوم صادقی از نعمت سلامت کامل جسم بی بهره بود اما زود توانست این زبان را انتخاب کند و با جهان به خوبی ارتباط داشته باشد و فرهیخته و جاودانی شود.
معاون وزیر فرهنگ و ارشاد اسلامی اضافه کرد: حضور این هنرمند نقاش با وجود معلولیت در بسیاری از کشورهای جهان حاصل توانمندی وی در عرصه هنر در دوران عمر پربرکتش بود.
ایوبی تاکید کرد: مرحوم صادقی شخصیتی صبور و با انگیزه بود که الگوی خوبی برای معلولان و هنرمندان شده است. ˈ
در ادامه این مراسم نماینده مردم سیرجان و بردسیر در مجلس شورای اسلامی در سخنانی شخصیت هنرمند نقاش صادقی را نماد تلاش و همت با وجود معلولیت 85 درصدی عنوان کرد و افزود: در مدت 40 سال زندگی با معلولیت توانست افتخار ایران اسلامی در جهان شود.
شهباز حسن پور اظهار کرد: این معلول با همه مشکلات دوران زندگی خود توانست با توکل بر خدا و احساس توانمندی به گونه ای زندگی کند که بیش از هزاران اثر نقاشی را با هنر خارق العاده خلق کند و در عرصه هنر همیشه جاودانه بماند.
فرماندار سیرجان نیز در ادامه این آیین مرحوم صادقی را از افتخارات استان کرمان و سیرجان عنوان کرد و گفت: شخصیت این معلول به همگان یادآور شد که می توان با همه مشکلات به کشور و جامعه خدمت کرد و خلق آثار این هنرمند نامی افتخار جامعه بشری است.
محمد علی توحیدی تصریح کرد: سیرجان مفتخر به وجود بزرگانی همچون دکتر طاهره صفار زاده بانوی نمونه جهان اسلام و دکتر باستانی پاریزی و جهانبخش صادقی است و حضور گسترده قشرهای مختلف مردم در این آیین قدردانی این مردم از چهره های افتخار آفرین در عرصه هنر است.
مرحوم جهانبخش صادقی در سال 1335در روستای گوغر بافت متولد شد و در سال 1351 در شب میلاد امام حسین معلول شد و در شب عاشورای سال 1391 بر اثر عارضه قلبی دعوت حق را لبیک گفت.
وی در دوران معلولیت بیش از دو هزار و 500 اثر تابلو نقاشی با دهان خود خلق کرد و در نمایشگاههای متعدد داخلی و خارجی آثار خود را به نمایش گذاشت.
پایان پیام/
نظر شما