توجه به معارف غنی قرآن رمز نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در جامعه است

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان همدان گفت: توجه به معارف غنی قرآن رمز نهادینه کردن فرهنگ کتابخوانی در بین نسل جوان به ویژه دانش آموزان است.

حسن مظاهری، معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان همدان به مناسبت برپایی نمایشگاه کتاب به خبرنگار شبستان گفت: قرآن کریم یک نقشه تمام نما و جامعی است که راه سعادت دنیا و آخرت همه را مشخص کرده و به حق می توان تمامی نیازهای زندگی را از این کتاب آسمانی استفاده کرد.
 

وی افزود: به دانش آموزان توصیه می کنیم اگر نمی توانند تمامی قرآن را حفظ کنند آیات کلیدی قرآن را استخراج و آن را حفظ کنند که این ابتکار می تواند در زندگی آنها بسیار موثر باشد.
 

وی تصریح کرد: ارزیابی امکانات موجود فرهنگی مبین این موضوع است که کتاب می‌تواند به عنوان بهینه‌سازی فضای فرهنگی جامعه مد نظر قرار گیرد و به وجود آوردن فضای فرهنگی جامعه عادت به مطالعه را رونق می‌بخشد.
 

معاون فرهنگی و پرورشی آموزش و پرورش استان همدان اظهار داشت: مطالعه و کتابخوانی به اندازه‌ای در اسلام سفارش شده که همه امور به وسیله کتاب ماندگار می‌شود.
 

مظاهری با تأکید بر اینکه دانش آموزان در حین مطالعه باید به محتوای کتب توجه کنند، ادامه داد: کتاب‌های مورد مطالعه باید مفید فایده باشد زیرا هر کتابی انسان را به تکامل نمی‌رساند.
 

وی با اشاره به برپایی هشتمین نمایشگاه بزرگ کتاب در همدان، گفت: این نمایشگاه موجب ترویج فرهنگ کتاب و کتابخوانی و اطلاع‌رسانی به دانش آموزان از جدیدترین کتاب‌های منتشر شده می شود.
 

وی با اشاره به اینکه آشنایی مردم به ویژه نسل جوان با کتاب و کتابخوانی امری ضروری است، تصریح کرد: در حوزه نظام تعلیم و تربیت شایسته است که دانش آموزان علاوه بر مطالعه کتب درسی خود به کتب کمک درسی و غیر درسی در کتابخانه تکیه کنند و در محیط آرام کتابخانه ها به مطالعه بپردازند.
 

مظاهری افزود: مطالعه کتب غیردرسی توسط دانش آموزان در فرآیند یادگیری و علم آموزی آنها بسیار مثمرثمر واقع می‌شود بنابراین باید فرهنگ مطالعه و کتابخوانی را در بین آنها به هر نحوی اشاعه و تبیین کنیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 315553

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha