تجاری‌سازی اختراعات در دستور کار بنیاد نخبگان است

خبرگزاری شبستان: معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان، گفت: فراهم آوری راهکارهایی برای تجاری‌سازی اختراعات در دستور کار بنیاد ملی نخبگان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، سید حسن حسینی، معاون بنیاد ملی نخبگان در مراسم اختتامیه جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی دماوند که در دانشگاه گیلان برگزار شد با اشاره به اینکه طرح‌ها و اختراعات باید ضمن ورود به بازار و صنعت، تجاری‌سازی شود، تاکید کرد: برنامه‌ریزی برای اجرای طرح ملی تجاری‌سازی اختراعات با حمایت بنیاد ملی نخبگان در کشور انجام شده است.


وی با اشاره به اینکه یک مخترع باید همواره خود را وقف رشد و شکوفایی کشور کند، تصریح کرد: فراهم آوری راهکارهایی برای تجاری‌سازی اختراعات در دستور کار بنیاد نخبگان است.
 

حسینی با بیان اینکه مخترع نباید ایده و طرح خود را تنها برای گرفتن کارت پایان خدمت یا امتیازات خاص پیگیری کند، اظهار کرد: مخترع باید با نگاهی به آینده در راستای تجاری‌سازی طرح خود اقدام کند.


معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان خاطرنشان کرد: ارائه تسهیلات متناسب با اختراع نیز از برنامه های جدید بنیاد نخبگان است.


وی با اشاره به اینکه تاکنون 2 هزار و 100 اختراع سطح 3 ارزیابی و گواهینامه دریافت کرده‌ است، بیان کرد: 13 هزار نفر شامل کنکوری‌ها، مخترعان و سایر نخبگان تحت پوشش خدمات و حمایت‌های بنیاد ملی نخبگان هستند.
 

حسینی با بیان اینکه بنیاد ملی نخبگان در سال 85 و با دستور مقام معظم رهبری فعالیت خود را آغاز کرده است، اظهار کرد: باید به سمت طرح‌ها و اختراعات کاربردی برویم تا آنها را در بازار عرضه کرده و مردم از منافع آن بهره‌مند شوند.


معاون فرهنگی و امور نخبگان بنیاد ملی نخبگان، به برگزاری جشنواره‌های اختراعات و نوآوری‌ها اشاره کرد و گفت: نوآوری از اهمیت بالایی در داوری و انتخاب طرح های برتر در جشنواره‌های اختراعات دارد.
 

وی اذعان کرد: جشنواره منطقه‌ای نوآوری و شکوفایی دماوند با حضور استان‌های تهران، سمنان، گلستان، مازندران، البرز و قزوین و با میزبانی گیلان برگزار شده است.

 

در ادامه مراسم، عبدالله حاتم زاده، رئیس دانشگاه گیلان با اشاره به اجرای طرح شهاب با همکاری آموزش و پرورش در بینیاد نخبگان استان، گفت: در اجرای این طرح دانش آموزان مستعد در دوره‌های مختلف تحصیلی شناسایی و هدایت می‌شوند.

 

وی افزود: فراهم کردن زمینه‌های اشتغال و بکارگیری نخبگان در دستگاه‌های اجرایی و بهره‌گیری از استعدادهای آنان برای رشد و توسعه همه جانبه گیلان از دیگر برنامه‌های آینده بنیاد نخبگان در این استان است.

 

رئیس دانشگاه گیلان اظهار کرد: تشکیل شورای عالی بنیاد با استفاده از اساتید مجرب و فرهیخته، حمایت از نوآوران و مشارکت آنان از طریق جشنواره‌های دماوند و فجر انقلاب، ارایه اعتبار پژوهشی و نوآوری تا سقف 50 میلیون ریال به طرح ها، ارایه تسهیلات نظام وظیفه، اعطای جوایز تحصیلی به دانشجویان نخبه و استعدادهای برتر و حمایت از پایان نامه‌ها از دیگر فعالیت‌های بنیاد نخبگان گیلان است.


پایان پیام/

کد خبر 315417

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha