سمیه قادری، مربی فرهنگی کانون پرورش فکری کودکان و وجوانان استان همدان به نقش تاثیرگذار ارزش های معنوی و اسلامی بر روحیه افراد اشاره کرد و به خبرنگار شبستان گفت: بررسی اثربخشی نماز در ارتقای بهداشت روان خانوادهها بسیار مهم است.
وی با بیان اینکه امروزه بر همگان روشن است که تأمین نیازهای روانی و عاطفی در گرو معنویت و دین نهفته است، افزود: اگر به ریشههای بیماریهای روانی جامعه دقت کنیم، به یکی از علل آن یعنی ضعیف بودن ارتباط انسانها با خدا میرسیم.
وی اظهار داشت: مراقبت از سلامت با تأکید بر انجام فرایض دینی نظیر نماز و ارتقای آن بسیار مهم و در احادیث و پیام بزرگان دین نیز به آن توجه شده است.
قادری در ادامه بیان کرد: اجرای عوامل و فرایض دینی از جمله نماز علاوه بر اینکه احساسات معنوی انسان را تحریک میکند موجب کاهش ناملایمات و ناراحتیهای روزمره میشود.
وی خاطر نشان کرد: به طور کلی زمانی سطح سلامت در یک خانواده بالا و بهینه است که همه ابعاد سلامت یکپارچه باشند و با هم کار کنند، بدین ترتیب محیط شخصی (کار، خانواده و اجتماع) و ابعاد معنوی، جسمانی، هوشی و اجتماعی برای ایجاد تعادل، با یکدیگر هماهنگ میشوند.
پایان پیام/
نظر شما