حجت الاسلام سید محمود مرویان حسینی،مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با بیان اینکه در مسجد گروه های دوستی و ایمانی شکل می گیرد که مانع بسیاری آسیب ها می شود، به خبرنگار خبرگزاری شبستان در مشهد گفت: مسجد پایگاه عبادت و مرکز حضور انسانهای دلباخته خداست و روز به روز محوریت مسجد در اسلام پر رنگ تر شده است.
وی با اشاره به اینکه اسلام منشور همه جانبه ای است که همه اضلاعش یکدیگر را تکمیل می کند، افزود:مساجد یکی از اضلاع مکتب اسلام است و استراتژیک ترین پایگاه اجتماعی و فرهنگی در جامعه اسلامی هستند.
حجت الاسلام مرویان خاطر نشان کرد: مساجد پایگاه رفتارسازی و هویت آفرینی است و کسانی که با مسجد رابطه داشتند در تهاجم فرهنگی سلامت شان حفظ شده است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: در جامعه و کشور اسلامی یکی از نمادهای مهم دین مسجد است بنابراین مساجد در جامعه اسلامی نباید تنها به محلی برای نماز خواندن خلاصه شود بلکه مسجد باید در جامعه اسلامی دارالعماره و پاسخگوی همه نیازهای مادی و معنوی اقشار مختلف باشد.
وی پالایش درون از آلودگی ها، گسترش معنویت و اخلاق، توسعه فهم و درک و رفتار صحیح و رسیدگی به نیازهای گرفتاران و بیچارگان را از جمله کارکردهای متنوع مساجد، عنوان کرد و گفت: در جامعه اسلامی مسجد پایگاه مهم برای تربیت و حفظ نسل متدین است.
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی با اشاره به اینکه نهضت اسلامی از مساجد و با پیشگامی مومنان مسجدی شکل گرفت، افزود: فضای ارتباط صمیمی و دینی فضای ارتباط در مساجد است.
حجت الاسلام مرویان حسینی با بیان اینکه باید همه فعالیت های مسجدی را روش مندانه انجام شود، تصریح کرد: باید بدانیم که مسجد به عنوان یک سرمایه اجتماعی اهمیت دارد و نظریه پردازان توسعه در کشورهای غربی در گذشته فکر می کردند که سرمایه های اقتصادی مهم است و به وسیله آن به قدرت می رسند.
مدیر کل تبلیغات اسلامی خراسان رضوی گفت: اسلام برای ما ساختاری فراهم کرده که توانسته به نیازهای اجتماعی انسان پاسخ دهد و مسجد را به عنوان یک سرمایه اجتماعی و یک پایگاه موفق و موثر جمعی معرفی کرده است بنابراین افتخار روحانیت این است که این پایگاه را محور حضور اثر بخش خویش قرار داده است.
پایان پیام/
نظر شما