نادر حق بیان به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: در سال گذشته 80 هزار و 699 پرونده به این اداره ارجاع داده شد که از این تعداد پرونده، 395 مورد مربوط به سال 88 است.
وی با اشاره به اینکه حدود 20 درصد کل پرونده های شورای حل اختلاف کردستان ختم به صلح و سازش شده است، اظهار داشت: از این تعداد پرونده ارجاع شده به 288 شعبه فعال در سطح استان، تعداد 15هزار و 832 پرونده یعنی 6/19 درصد آنها منتهی به صلح و سازش شده است.
رییس شوراهای حل اختلاف استان کردستان به تاثیر مرزی بودن این استان در جذب قضات اشاره کرد و افزود: به دلیل مرزی بودن این استان جذب قضات در کردستان به سختی انجام می شود.
حق بیان تصریح کرد: قضات دادگاه های استان کردستان به دلیل مشغله کاری زیاد زمانی برای شرکت و فعالیت در شورا را ندارند، که این مشکل اصلی این اداره است.
معاون قضایی رییس کل دادگستری در امور شوراهای حل اختلاف استان کردستان، مستقل شدن درآمد شورای حل اختلاف از دادگستری، نرم افزاری شدن پرونده های مختومه سال های گذشته و تحویل آن به سازمان اسناد ملی کشور، استخدام قضات جدید و شرکت تمامی اعضاء و دبیران شورا در برنامه های مصوب معاونت آموزشی قوه قضاییه و کمیته آموزشی استان کردستان را از برنامههای اجرایی سال جاری این اداره عنوان کرد.
این مقام مسئول در ادامه به برنامه های این اداره برای تحقق سال جهاد اقتصادی اشاره و خاطرنشان کرد: در راستای تحقق جهاد اقتصادی این اداره در نظردارد با تکریم ارباب رجوع، جلوگیری از اتلاف منابع و بهبود امور شورا از لحاظ کیفی و کمی، خدماتی انجام دهد.
حق بیان، تعداد اعضای اصلی شورای حل اختلاف استان را برشمرد و اذعان داشت: شورای استان 864 اعضای اصلی در کل استان کردستان دارد که این اعضا، با پیشنهاد رییس شورای استان کردستان و موافقت رییس کل دادگستری استان انتخاب می شوند.
پایان پیام/
نظر شما