به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، محمود گودرزی، وزیر پیشنهادی ورزش و جوانان اخلاق در ورزش را موضوع اصلی دانست و گفت: استقرار نظام عادلانه برای توزیع منابع ورزشی در استانها، روستاها و عشایر با اولویت استانهای کمتربرخوردار مهمترین راهبرد من در نظام عادلانه توزیع منابع ورزشی است.
وی افزود: نهادینهسازی اخلاق و قانونمداری در ورزش یکی از راهبردهای اساسی من است و آنچه مدنظر خواهد بود توسعه اخلاقداری و نگاه فرهنگی به ورزش و 14 رهنمود رهبری است. همچنین حاکمسازی اصول اخلاقی و تدوین نظامنامه اخلاقی کارآمد و نظام جامع صلاحیت و شایستگی مدیران ورزشی و پیشگیری از سوءاستفادههای اخلاقی و سیاسی از فعالیتهای من خواهد بود.
وی تاکید کرد: استفاده از ظرفیت پهلوانان کشور به عنوان الگوهای اخلاقی و بهرهبرداری از رسانهها در زمینه آموزههای اخلاقی و فرهنگی و همچنین ساخت آثار فرهنگی، هنری، ورزشی در برنامههای من وجود دارد. پایش و رصد اخلاقی و فرهنگی در ورزش کشور بخش دیگری از راهبردهای وزیر پیشنهادی ورزش بود.
وی توسعه ساختار محیط حقوق ورزش و اقدام علمی برای توسعه قانونی را مهمترین نیاز کشور دانست و گفت: قانون مربوط به وزارت ورزش متعلق به سال 1350 است که برای همان زمان نیز کاربرد نداشته است چه برسد به دهه 90.
وزیر پیشنهادی ورزش شفافسازی حدود اختیارات دستگاهها را بخش دیگری از کارهایش عنوان کرد و گفت: بازنگری حدود مدیران استانی و شهرستانی در راستای تمرکززدایی و هدایت سازمانهای مردمنهاد به صورت عملی و نه شعاری نیز در برنامه من جای داده شده است.
گودرزی تصریح کرد: ترویج و توسعه وقف و تشکیل نظام حکمیت و داوری ورزشی، تهیه بانک اطلاعاتی و الکترونیکیکردن روال اداری از دیگر برنامههای موجود در پیشنهادات من است.
وی ارتقای کیفی و کمی با اولویت ورزش برای همه را راهبرد دیگر برنامههایش دانست و گفت: دسترسی به اماکن ورزشی در شهرها و تغییر رویکرد مالی وزارت ورزش باید مدنظر قرار گیرد.
وی با اشاره به کمبودن منابع مالی وزارت ورزش و جوانان گفت: بازگشت مالی وزارت ورزش که بیشتر از بخش فوتبال است حدود 1200 میلیارد تومان و اعتبار سازمان تربیتبدنی 600 میلیارد تومان است که این بخش برای ورزش حرفهای و همگانی در کنار هم است و هزینه آن تنها برای 10 هزار نفر جواب میدهد و 75 میلیون نفر بعدی چشمانتظارند، باید سهم آنها نیز پرداخت شود.
چهارمین وزیر پیشنهادی وزارت ورزش و جوانان با تاکید بر اجرای برنامههای ورزشی در راستای سند چشمانداز سلامت گفت: گسترش نهادهای دولتی غیراداری و شناسایی بازیهای بومی در کنار غنیسازی اوقات فراغت مهمترین بخشهای سند چشمانداز است که به آنها پرداخته شده است.
وی در حوزه ورزش قهرمانی، ورزش قهرمانی را موتور محرکه به سوی همگانیشدن دانست و گفت: تشکیل شورای علمی ورزشی کشور به صورت قطعی از راهبردهای ماست زیرا این شورا در حال حاضر به صورت سمبلیک فعالیت میکند. همچنین تدوین نظام اولویتبندی رستهها به لحاظ مدالآوری و ستاد توسعه ورزشهای مادر، مراکز استعدادیابی در استانها، حضور مقتدرانه در عرصههای بینالمللی و انتصاب مدیران شایسته برای مدیریت فدراسیونهای ورزشهای قهرمانی از مواردی است که در بخش ورزش قهرمانی باید مدنظر باشد.
وزیر ورزش درباره ورزش بانوان گفت: بیش از 50 درصد جمعیت بانوان هستند که باید برای آنها برنامهریزی صحیحی انجام شود و از اولویتها در اهداف من همین موضوع است.
وی تصریح کرد: ساخت و توسعه اماکن ورزشی، توسعه متوازن اماکن با توجه به عدالت جنسیتی و تکمیل پروژههای نیمهتمام با توجه به اصل 44 قانون اساسی از مواردی است که نمایندگان محترم در مورد آن نگران بودند و من به آن خواهم پرداخت.
وی در پایان ضمن تشکر از نمایندگان فهیم مجلس گفت: من حساسیت نمایندگان به وزارت ورزش را درک میکنم و امیدوارم بتوانم از این موقعیت برای پیشبرد امور ورزش استفاده کنم.
گفتنی است، گودرزی به سوال نمایندگان در رابطه با بکارگیری وزیران پیشنهادی قبلی که نتوانستند رأی اعتماد در مجلس بگیرند در وزارت ورزش و همچنین فعالیتاش در ایرانخودرو پاسخ گفت.
پایان پیام/
نظر شما