به گزارش خبرگزاری شبستان، استاد شهید مطهری با آگاهی کامل به نقش تاریخی مساجد و منابر و پتانسیل نهفته در آن از علمای نادری است که با داشتن تحصیلات و سوادی تحسین برانگیز در پیشبرد اهداف نهضت، حداکثر استفاده را از منبر برد. بر این اساس در دهه 50 مسجد و منبر از مهمترین پایگاههای مبارزاتی استاد بود. وی در نیمه اول این دهه با افزودن بر سخنرانیهای خود در مساجد مختلفی به روشنگری پرداختند و طوری هدفمند و مطابق با نیاز نهضت پیش رفت که رژیم فقط چهار سال توانست سخنرانیهای وی را تحمل کند و پس از آن ایشان را ممنوعالمنبر ساخت.
مرکز رسیدگی به امور مساجد کشور در آستانه سالروز شهادت آیتالله مطهری و هفته معلم، دستورالعمل گرامیداشت سی و دومین مراسم شهادت استاد مطهری در مساجد را به ائمه جماعات سراسر کشور ابلاغ کرد.
در این دستورالعمل با اشاره به اینکه 12 اردیبهشت، سالروز شهادت مردی است که در عرصه علم، اندیشه و عمل طی سه دهه چون کوهی در برابر هجوم افکار الحادی در سنگر مسجد و دانشگاه ایستاد و نام خود را در تاریخ اندیشه سیاسی و مذهبی ایران به نیکی ثبت کرد، از ائمه جماعات خواست که ستاد مردمی برگزاری مراسم سالگرد شهادت استاد مطهری را در مساجد تشکیل دهند و مسابقات فرهنگی از اندیشهها و آثار این شهید بزرگوار در مساجد برگزار کنند.
این دستورالعمل بر لزوم تبیین سیره زندگی علمی و اندیشهای استاد برای جوانان و نوجوانان و تجلیل از معلمان نمونه مدارس مجاور مسجد تأکید کرده و از ائمه جماعات خواسته تا همزمان با این روز در مدارس مجاور مساجد حضور یابند و ضمن دیدار با معلمان برای دانشآموزان سخنرانی کنند.
پایان پیام/
نظر شما