به گزارش خبرگزاری شبستان، ناهید مهدوی نویسنده و کارشناس و مجری برنامه قصه گویی در مدارس شهر تهران در این باره گفت: این برنامه با هدف ایجاد انگیزه برای کتابخوانی با قصه و بازی های سنتی ایرانی اجرا می شود و ما کودکان و نوجوانان را به صورت غیر مستفیم با کتابخوانی آشنا می کنیم.
وی با اشاره به موفقیت این طرح در سال های گذشته، اظهار کرد: مدت هاست با این شیوه در مدارس برنامه اجرا می کنم و مهارت های زندگی را با قصه و بازی به کودکان آموزش می دهم و از آن جایی که مطالعه نیز یکی از مهارت های زندگی است، این عادت را در کنار مولفه های مثبت دیگری چون اعتماد به نفس، غلبه بر ترس و ... به آن ها یادآوری می کنم.
مهدوی یکی از برنامه های دیگر خود را در این زمینه آموزش مربیان و مادران دانست و اظهار کرد: به اعتقاد من مادران و مربیان در رشد و تفکر کودکان بسیار اثرگذار هستند و از این رو اگر بخواهیم عادت به مطالعه را در کودکان گسترش دهیم باید به سراغ مادران برویم.
بنابر این خبر، اجرای قصه گویی در 12 مدرسه تهران طرحی است که به همت ناهید مهدوی و با حمایت وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی هر سال برگزار می شود و ضمن آن کتاب هایی به صورت رایگان درباره مهارت های زندگی، آموزش مربیان و مادران، بازی های سنتی ایرانی و ... اهدا می شود.
این برنامه در کنار برگزاری دومین همایش نویسندگان ایران، تبلیغ چهره به چهره کتاب: آشنایی با شاعران و نویسندگان، تصویرگران و آثارشان (با حضور برگزیدگان کتاب فصل و کتاب سال جمهوری اسلامی ایران در حوزه کودک و نوجوان)، برگزاری مسابقه کتاب خوانی با عنوان «عاشورای حسینی» در بین کارکنان ستادی وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی، بازدید از خبرگزاری کتاب (ایبنا) برای دانش آموزان مقطع راهنمایی، کارگاه آموزشی در حوزه های شیوه مطالعه، خاطره نویسی، درک داستان و نقد ادبی از جمله برنامه های دفتر مطالعات، برنامه ریزی فرهنگی و کتابخوانی به مناسبت بیست و یکمین دوره هفته کتاب جمهوری اسلامی ایران است.
پایان پیام/
نظر شما