به گزارش خبرگزاری شبستان از گیلان، عبداله عارفی پور، رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت در دیدار با مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان که در دفتر ایشان برگزار شد با اشاره به اینکه دانشگاه فنی حرفه ای یک مرکز مهارتی است، تصریح کرد: دانشجویان در این مرکز آموزشی 30 درصد دروس نظری و 70 درصد دروس مهارتی را فرا میگیرند.
وی تاکید کرد: دانشجویان در این دانشگاه لباس کار پوشیده و عملاً با مسائل کار و صنعت آشنا میشوند.
عارفی پور با اشاره به اینکه مهارتآموزی و کسب دانش علمی و عملی در این دانشگاه برای دانشجویان مهیا است، بیان کرد: دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران رشت بالغ بر 2 هزار و 800 دانشجو در 5 رشته کارشناسی و 13 رشته کاردانی دارد.
رئیس دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت با بیان اینکه رقابت برای ورود دانشجو به دانشکده فنی و حرفهای با سایر مراکز آموزش وجود دارد، افزود: هنرجویان نخبه و رتبههای برتر هنرستانهای فنی با آزمون رسمی سازمان سنجش به این مرکز وارد میشوند.
وی با اشاره به اینکه مهارتآموزی و کسب دانش علمی و عملی در دستور کار دانشگاه است، خاطرنشان کرد: رسالت دانشگاه فنی حرفه ای تربیت نیروی متخصص و ماهر است.
عارفی پور با تاکید بر اینکه دانشکده فنی و حرفهای نیروی متخصص تربیت میکند ولی باید زمینه برای جذب به بازار کار توسط دیگر نهادهای ذیربط فراهم شود، گفت: درصدد تعامل با مراکز صنعتی و تولیدی برای جذب دانشجویان فارغالتحصیل هستیم.
در ادامه نشست، مجید عباسیان، مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان با اشاره به اینکه تلاقی دانشگاه با صنعت باید آثار خود را به صورت میدانی نشان دهد، گفت: جای دانش و مهارت در صنعت خالی است.
وی با اشاره به اینکه مأموریت اصلی شرکت شهرکهای صنعتی ایجاد زیرساخت صنعت و تولید است، تصریح کرد: دانشکده فنی و حرفهای میتواند در این زمینه اثرگذار باشد.
عباسیان به ضرورت تعامل آموزشی و علمی بین بازار صنعت و دانشگاه اشاره و تاکید کرد: شرکت شهرکهای صنعتی میتواند نقش واسط بین واحدهای صنعتی و دانشگاهها را ایفا کرده و تسهیل کننده این مسیر است.
مدیرعامل شرکت شهرکهای صنعتی استان گیلان، پژوهش و تحقیق انجام شده در دانشگاه را برای ظهور صنعت تأثیرگذار خواند و افزود: نیروی متخصص و کارآمد نیاز بخش صنعت و تولید استان است.
همچنین در ادامه، سیدهاشم میر بهاری، معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران رشت، گفت: این دانشکده در زمینه پژوهش، تحقیق و تجربیات آموزشی میتواند با صنعت تعامل داشته باشد.
وی با بیان اینکه دانشکده فنی شهید چمران رشت نیروهای متخصص، ماهر و کارآمد را به بازار تولید و صنعت معرفی کند، اظهار کرد: دانشآموختگان این دانشکده بدون گذراندن دورههای کارآموزی میتوانند به صورت مستقیم وارد بازار کار و تولید شوند.
معاونت آموزشی و پژوهشی دانشکده فنی و حرفهای شهید چمران رشت، تاکید کرد: 70 درصد ساعت آموزشی دانشجویان این دانشکده در کارگاه و آزمایشگاه سپری میشود.
موسی کرمی ماسوله، دبیر کمیته کارآفرینی دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت در ادامه نشست، گفت: هدف کمیته کارآفرینی شناساندن و معرفی توانمندیهای دانشگاههای فنی و حرفهای به بازار کار، صنعت و تولید است.
وی افزود: دانشجویان در قالب شرکت تعاونی دانشجویی میتوانند با مشارکت جمعی موجب اشتغالزایی، بهرهوری و درآمدزایی برای خود ایجاد کنند.
دبیر کمیته کارآفرینی دانشکده فنی و حرفه ای شهید چمران رشت، اذعان کرد: کمیته کارآفرینی در این زمینه میتواند هدایتگر اصلی دانشجویان برای ورود به بازار صنعت و تولید باشد.
پایان پیام/
نظر شما