خطبه‌های امام حسین(ع) در ایام محرم احیا و تبیین شود

خبرگزاری شبستان: یکی از اساتید حوزه و دانشگاه همدان، با بیان اینکه نشر فرهنگ عاشورایی زمینه‌ساز گسترش امر به معروف و نهی از منکر است، گفت: خطبه‌های امام حسین(ع) در ایام محرم احیا و برای مردم تبیین شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان از همدان، حجت الاسلام مهدی مهدی زاده، یکی از اساتید حوزه و دانشگاه همدان شب گذشته (19 آبان) در مراسم عزاداری دهه محرم که در مسجد شریف الملک همدان برگزار شد، گفت: می‌توان فرازهایی از خطبه‌های امام حسین(ع) و امام سجاد(ع) را در قالب پوستر و بسته های فرهنگی در اختیار مردم و جوانان قرار داد تا آنها از این معرفت برخوردار و آگاه شوند.

 

وی افزود: این ما نیستیم که مردم را در مجالس عزاداری اباعبدالله‌ الحسین(ع) دور هم می‌آوریم بلکه صاحب واقعی این قیام مردم را به این محافل عرفانی می‌کشاند و ما روحانیان، هیئت امنا و خادمان مساجد به‌عنوان نوکران حلقه به گوش امام حسین(ع) وظیفه داریم برنامه عزاداری‌ها را هدفمند و پر محتوا برگزار کنیم.

 

وی با تأکید بر اینکه در ایام محرم باید خطبه‌های امام سجاد(ع) و امام حسین(ع) احیا و برای مردم بازگو شود، اضافه کرد: اجتماع بزرگ عاشورائیان به معنای واقعی کلمه احیای فرهنگ شیعه در لقای امام حسین(ع) قلمداد می‌شود.

 

این استاد حوزه و دانشگاه تصریح کرد: اسلام دین سیاست است و امام حسین(ع) نیز برای سیاست قیام کرد و فرهنگ امر به معروف باید با عبارات جالب و جاذب و از روی محبت، شفقت، دوستی و مدارا در جامعه فرهنگ سازی شود.

 

حجت الا سلام  مهدی زاده با بیان اینکه ترویج امر به معروف و نهی از منکر با صداقت و حسن نیت صورت می‌گیرد، اظهار کرد: تبلیغ فرهنگ عاشورایی زمینه گسترش این فریضه الهی را در جامعه فراهم می‌سازد.

 

وی ادامه داد: وظیفه ما این است که در جامعه با الهام‌گیری از قیام عاشورا زمینه را برای اجرای امر به معروف در جامعه و در محیط اداری فراهم کنیم.

 

وی با اشاره به بیانات مقام معظم رهبری و حضرت امام خمینی(ره) در خصوص قیام عاشورا، گفت: هر چه عزاداری امام حسین(ع) با روش سنتی و همراه با شرایط فرهنگی جامعه برگزار شود تأثیرگذاری بیشتری دارد.

 

این استاد حوزه و دانشگاه اضافه کرد: اجرای مراسم های دینی و مذهبی بین عموم مردم باعث تقویت فرهنگ دینی و مذهبی آنان شده و آن‌ها را از گمراهی دور می کند.

 

حجت‌الاسلام مهدی زاده گفت: برگزاری مراسم های مذهبی یکی از بهترین راه‌ها برای کاهش آسیب‌های اجتماعی بین مردم است که می‌توان از آنها به بهترین شکل موجود استفاده کرد.

 

وی با تأکید بر اینکه مراسم های مذهبی باعث تقویت هویت دینی، رشد شخصیت و ترویج باورهای دینی می‌شود، افزود: برگزاری اعیاد دینی و مذهبی یکی از نشانه‌های وحدت مسلمین است و دشمنان اسلام همواره از آن تجمع مذهبی وحشت دارند.

 

پایان پیام/

کد خبر 312066

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha