سفر حج و عمره در جوانی تاثیرات شگرفی در زندگی انسان بر جای می گذارد

خبرگزاری شبستان: هرچه انسان جوان‌تر باشد و قدم در این سفر بگذارد دستاوردش بیشتر است چرا که اگر این تحول در آغاز راه زندگی اتفاق بیفتند تا پایان عمر، انسان می‌تواند راه را درست طی کند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، مراسم قرعه کشی عمره دانشجویی با حضور نماینده ولی فقیه و سرپرست حجاج ایرانی، ریاست سازمان حج وز یارت و جمع کثیری از دانشجویان در سالن همایش‌های فردوسی دانشکده ادبیات دانشگاه تهران برگزار شد.

در این همایش حجت الاسلام والمسلمین سید علی قاضی عسکر سفر حج و عمره را یک سفراستثنایی و معنوی دانست و اظهار داشت: در هیچ کجای عالم ویژگی‌های این سفر وجود ندارد گام نهادن در چنین سفری اگر توام با بصیرت و آگاهی باشد قطعا تاثیرات عمیقی در زندگی انسان برجای می‌گذارد.

وی افزود: میزبان سفر حج و عمره خداوند تبارک و تعالی است وحاجی و عمره گزار همراه با فرشتگان در کنار کعبه حضور می‌یابد و دل خویش را با خداوند پیوند می‌دهد و از فضای معنوی آن بهره مند می‌شود. اگر انسان با بصیرت و آگاهی لازم قدم در این سفر معنوی بگذارد می‌تواند خود را از گناه پاک کند. حاجی در مدینه منوره نیز از پیامبر اسلام (ص) و ائمه معصومین علیهم السلام الگو می‌پذیرد و مسیر زندگی خود را برای تمام عمر ترسیم و بیمه می‌نماید.

نماینده ولی فقیه در امور حج وز یارت، سفر حج و عمره در ایام جوانی را دارای تاثیر بسیار ی در زندگی انسان دانست و اظهار داشت: هرچه انسان جوان‌تر باشد و قدم در این سفر بگذارد دستاوردش بیشتر است چرا که اگر این تحول در آغاز راه زندگی اتفاق بیفتند تا پایان عمر، انسان می‌تواند راه را درست طی کند و می‌توانند سالهای متمادی با عشق به خدا و معنویت زندگی کنند.

وی هدف از عمره را تحول روحی و اخلاقی درانسان دانست و افزود: وقتی انسان قدم در سرزمین وحی می‌گذارد و تمرین عبودیت می‌کند زمینه برای تحول روحی و اخلاقی در او ایجاد می‌شود و به دنبال غایت و هدف اصلی زندگی خویش است.

آقای قاضی عسکر تصریح کرد: عمره یعنی به خدا متصل شدن، الگو پذیرفتن از ابراهیم خلیل (ع) و رسول خدا (ص) و ائمه اطهار (ع)، مسیر زندگی را درست پیمودن و این هدف عمره است. امام سجاد (ع) در دعای شریف مکارم الاخلاق می‌فرماید: خدایا من از تو طول عمر طلب می‌کنم اما تا هنگامی که در مسیر اطاعت تو باشد. اگر قرار باشد که شیاطین از عمر من سود ببرند من این عمر را نمی‌خواهم. "

وی بر حضور گسترده‌تر جوانان به ویژه دانشجویان در سفر عمره تاکید کرد و افزود " هدف ما این است که عمره را به گونه ای طراحی کنیم که نسل جوان هرچه بیشتر از فضای معنوی حج و عمره استفاده کنند اما به علت وجود کثرت ثبت نام کنندگان برای تشرف به این سفر معنوی، به ناچار تنها تعدادی از این عزیزان می‌توانند به این سفر معنوی مشرف شوند.

سرپرست حجاج ایرانی در ادامه اظهار داشت: همه کسانی که به این سفر معنوی مشرف می‌شوند امکانات بصیرت افزایی برایشان فراهم است و می‌توانند از امکانات و برنامه‌های آموزشی و فرهنگی که بعثه مقام معظم رهبری در این زمینه در نظر گرفته است استفاده کنند تا بتوانند از این طریق بهره مناسب را از این سفر ببرند.

بنابرگزارش خبرنگار پایگاه اطلاع رسانی حج، نماینده ولی فقیه در امور حج و زیارت سفر حج و عمره را سراسر توجه به توحید و یکتا پرستی دانست و اظهار داشت: آنچه که باید انسان در مکه و مدینه به دنبال آن باشد توحید محض و گرفتن رنگ و بوی خدایی است.

وی در ادامه شناساندن فرهنگ غنی تشیع، پرهیز از بحث پیرامون مسائل اختلاف زا و تفرقه انگیز و نمایش اقتدار و یکپارچگی و و حدت امت اسلامی را از مهم‌ترین محورهای قابل توجه از سوی دانشجویان در سفر حج و عمره دانست.

در ادامه این مراسم از شعار عمره دانشجویی رونمایی و مراسم قرعه کشی عمره دانشجویی به انجام رسید.

 پایان پیام/

 

کد خبر 312035

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha