به گزارش خبرگزاری شبستان، بخش جنبی و میهمان ششمین دوسالانه تصویرگری با نمایشگاه آثار استادان، بزرگان تصویرگری و هنرمندان مدعو، نمایشگاه دنیای جدید تصویرگری و نمایشگاه تصویرگری آسیای دور آغاز به کار کرد.
کیانوش غریب پور؛ دبیر ششمین دوسالانه تصویرگری در آیین گشایش بخش جنبی و میهمان دوسالانه گفت: بخش جنبی و میهمان دوسالانه نمایشگاه آثار هنرمندانی که در این دوره دوسالانه بزرگداشت آنها برگزار شد در این بخش برگزار می شود و 21 اثر از پرویز کلانتری، صادق صندوقی، منوچهر درفشه و علی خدایی به نمایش گذاشته می شود. همچنین نمایشگاه آثار استادان و تصویرگران متقدم، داوران و دبیران و هنرمندان مدعو نیز در بخش جنبی و میهمان برگزار می شود و در مجموع حدود 100 اثر در این بخش به نمایش در می آید.
غریب پور افزود: نمایشگاهی نیز از آثار تصویرگری هنرمندان آسیای دور میهمان این دوره دوسالانه است که با همکاری گروه هشت پا برگزار شده است.
دبیر ششمین دوسالانه تصویرگری با شاره به بخش دنیای جدید تصویرگری در دوسالانه گفت: تاکنون تصویرگری در کشور ما فقط در حوزه تصویرگری کتاب تعریف شده است در حالی که تصویرگری حوزه گسترده ای است و در عرصه های دیگر نیز حضور دارد. بخش دنیای جدید تصویرگری آثاری را به نمایش می گذارد که نشان می دهد تصویرگری فقط به حوزه کتاب محدود نمی شود.
غریب پور ادامه داد: انتخاب مردمی هم در ششمین دوسالانه تصویرگری در نظر گرفته شده است و بازدیدکنندگان نمایشگاه دوسالانه می توانند به آثار بخش رقابتی تصویرگری کتاب( تصویرگری کتاب های منتشر شده 10 سال اخیر) و نمایشگاه موضوعی "دنیای نورها و سایه ها) رای بدهند و آثار برگزیده با رای مردم نیز در این دوبخش رقابتی انتخاب می شود.
علی هاشمی شهرکی؛ دبیر علمی ششمین دوسالانه تصویرگری نیز در آیین گشایش نمایشگاه درباره بخش دنیای جدید تصویرگری گفت: تصویرگری تنها تصویرگری کتاب نیست و نمایشگاه دنیای جدید تصویرگری همین موضوع را بیان می کند.
هاشمی شهرکی افزود: در این بخش 3500 اثر ایرانی و خارجی گردآوری شد که از بین آنها حدود 1020 اثر برای نمایشگاه انتخاب شد که 565 اثر ایرانی و 446 اثر خارجی است و آثار 140 هنرمند ایرانی و 192 هنرمند خارجی در بخش دنیای جدید تصویرگریبه نمایش گذاشته شده است. آثار بخش دنیای جدید تصویرگری در رشته های تصویرگری برای انیمیشن، تصویرگری برای کمیک استریپ، تصویرگری برای بازی های رایانه ای، تصویرگری برای استوری برد، تصویرگری برای گرافیک، تصویرگری برای تبلیغات، تصویرگری برای مطبوعات، تصویرگری علمی و آموزشی، تصویرگری برای طراحی شخصیت و تصویرگری برای هدایا و محصولات فرهنگی است.
حدود 100 اثر از استادان و تصویرگران متقدم، داوران و دبیران و هنرمندان مدعو این بخش به نمایش گذاشته شده است. آثار نورالدین زرین کلک، فرشید مثقالی، محمد علی بنی اسدی، ابوالفضل همتی آهویی، بهزاد غریب پور، کریم نصر، رضا لواسانی، فرشید شفیعی، علیرضا گلدوزیان، مهنوش مشیری، فریده شهبازی، نفیسه شهدادی، سید فض الله طباطبایی، پژمان رحیمی زاده، هدی حدادی، مرتضی زاهدی، فیروزه گلمحمدی، عطیه مرکزی، محمد فدوی، لیلی درخشانی، کبری ابراهیمی، کیانوش غریب پور و علی هاشمی شهرکی در این بخش به نمایش درآمده است.
21 اثر از پرویز کلانتری، صادق صندوقی، منوچهر درفشه و علی خدایی که در این دوسالانه تجلیل تجلیل شدند نیز به نمایش گذاشته شده است. بخش دیگر دوسالانه نمایشگاهی است که به آثار هنرمندان آسیای جنوب شرقی اختصاص دارد که با همکاری گروه هشت پا و با 36 اثر برگزار شده است.
نمایشگاه بخش رقابتی ششمین دوسالانه تصویرگری در بخش های تصویرگری کتاب( کتاب هابی منشر شده در 10 سال اخیر)، بخش موضوعی جهان نورها و سایه ها و بخش استعداد جوان با 391 اثر هفته گذشته در موسسه فرهنگی هنری صبا آغاز شد.
نمایشگاه بخش رقابتی، جنبی و میهمان ششمین دوسالانه تصویرگری تا 28 آبان در موسسه فرهنگی هنری صبا ادامه دارد و علاقه مندان می توانند همه روزه به جز جمعه ها از ساعت 10 صبح تا 18(6عصر) از این نمایشگاه دیدن کنند.
پایان پیام/
نظر شما