آمریکا درست به هدف زد؛ انتخابی برابر با بن بست سیاسی

آمریکا بخوبی می دانست که با کشتن سرکرده طالبان روند صلح در این کشور را با چالش روبرو می کند و این خبر ناخوشایند برای صلح طلبان،نویدی شد برای استمرار حضور نظامی غرب در منطقه که بهره وری منابع طبیعی را جویا است.

به گزارش خبرگزاری شبستان به نقل از «لوموند»،انتخاب «ملا فضل الله» به عنوان رهبر طالبان برابر با یک بن بست سیاسی است.روند صلح که به سختی طی هفته های گذشته آغاز شد با نشانه گیری بی موقع آمریکا با توقفی پیچیده روبرو گشت.
ملا فضل الله، به عنوان جانشین حکیم الله محسود در روز 4 نوامبر به عنوان سرکرده گروههای تروریستی طالبان انتخاب شد و پیام آور اخبار ناخوشایندی برای صلح طلبان بود.
به محض اینکه سخنگوی طالبان در پی جلسه شورای فوری این گروه تروریستی در منطقه ای مخفی در قبایل مرزی افغانستان، انتصاب فضل الله را اعلام کرد، هشدار داد که گروه تروریستی طالبان با دولت پاکستان مذاکره نمی کند.
کارنامه فضل الله نشان می دهد که وی یکی از مخالفان اصلی مذاکره با دول پاکستان و افغانستان بوده است.
براساس این گزارش، ده سال نبرد داخلی گروههای تروریستی طالبان در پاکستان به مرگ 40 تا 50 هزار نفر منتهی شده است.
آمریکا از زمانی که به منطقه افغانستان و پاکستان پا گذاشته است با بدترین انواع انتقام جویی های طالبان از جمله حادثه 11سپتامبر دست و پنجه نرم کرده اما با این وجود بیشترین فشار را به دول افغان و پاکستان وارد می سازد تا آنها را به ادامه جنگ داخلی وادارد.
اگرچه آمریکا خود را دشمن طالبان می داند اما بازی جنگ را به گونه ای پیش می برد که همواره حرکت های ناگهانی این گروه تروریستی در نهایت به نفع این کشور تمام شود.
طبیعی است که آمریکا از مرگ زنان و کودکان پاکستانی که عمدتا سربازان آمریکایی آنها را قوم پست می شمارند، واهمه ای نداشته باشد و پیش بردن این جنگ را بروی اجساد مردم غیرنظامی طبیعی و ناگزیر بداند.
از سر همین خصلت غیر انسانی، دولت آمریکا سعی دارد کوچکترین تخلفی از سیاست های تعریف شده خود را به سرعت کنترل کند و در همین باره موضوع روند مذاکرات را نیز هر چه سریعتر با تدبیر یک حمله نظامی به طور کامل خنثی کرد.

کارشناسان بلافاصله بعد از انتصاب فضل الله هشدار دادند یک بن بست سیاسی پاکستان را تهدید می کند.
در توصیف فضل الله باید یادآور شد که او رئیس اشغالگران طالبان در دره «سوآت» است،منطقه ای که در سالهای 2009-2007 یکی از زیباترین منطقه های توریستی پاکستان به شمار می رفت.این درست همان منطقه ای است که در آن رفتن دختران به مدرسه ممنوع است.
در بهار 2009، بنا بر فشار آمریکا، ارتش پاکستان به دره سوآت وارد شد تا مردان فضل الله را نابود کند اما این حمله، طالبانی های سوآت را جری تر و مبارزات آنها را سیستماتیک تر کرد.
جالب است بدانیم، فضل الله سوآتی، بیشترین حمایت زنان منطقه را از آن خود کرده است، و از تابستان 2007 با ساخت رادو محلی «مولا اف ام» قدرت سیاسی اش را تضمین کرد.
جائی که بیشترین محل فعالیت زنان بود و در آن فضل الله به تفسیر قرآن می پرداخت، در همین راستا وقتی فضل الله می خواست مدرسه قرآنی به راه بیندازد زنان منطقه با ذخایر طلا و پول خود او را کمک مالی کردند، با این وجود زنان سوآت هرگز شخصیت پیچیده فضل اللهی که مدرسه دختران را نابود می کرد و از سویی رادیو زنان را تشکیل می داد، هنوز نشناختند.
رادیوی فضل الله د بهار 2009 وارد استان های نورستان و کونار افغانستان شد و صدای این تروریست پا را فرا تر از مرزهای پاکستان گذاشت.
باید خاطر نشان کرد که فضل الله منبع تیرگی روابط پاکستان و افغانستان است، وقتی افغانستان از پاکستان خواست تا نیروهای طالبانی این کشور را از مرزهای افغانستان خارج کند پاکستان خواست تا این کشور برای اثبات حسن نیتش فضل الله را که به افغانستان پناهنده شده بود آزاد سازد.
مدرسه تروریست پروری فضل الله به مراتب خطرناک تر از همه گروههای تروریستی حاکم در منطقه است و پاکستان باید خود را برای دور جدیدی از درگیریهای تروریستی آماده کند.
پایان پیام/

 


کد خبر 311376

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha