تولید محصولات فرهنگی؛ گامی در مسیر خودکفایی اقتصادی در کانون ها

مسئول دبیرخانه کانون های مساجد همدان گفت: تولید محصولات فرهنگی علاوه بر تربیت نیروی متخصص مسجدی، زمینه اشتغال زایی جوانان و درآمدزایی برای کانون های مساجد را فراهم می کند.

 
 
هادی فیض منش، مسئول دبیرخانه کانون های مساجد استان همدان تحقق شعار جهاد اقتصادی در کانون ها را با تولید و حمایت از آثار فرهنگی و هنری اصیل اسلامی و تربیت هنرمندان متعهد و متخصص برای فردای جامعه اسلامی امکان پذیر دانست و به خبرنگار شبستان گفت: بر طبق فرامین رهبری و نامگذاری سال جهاد اقتصادی مسئولیت ویژه ای به همه نهادهای فرهنگی و اقتصادی و در مجموعه نظام اسلامی نهاده شده و این تعبیر مقام معظم رهبری از مفهوم جهاد و تلاش و همت برای مقابله بدون وقفه با دشمن در بحث اقتصادی وظیفه ای ویژه بر عهده مدیران نظام اسلامی گذاشته است.
 
وی با اشاره به نقش کانون های مساجد در فرهنگ سازی و تبیین ابعاد مختلف پیام نوروزی مقام معظم رهبری بر لزوم برنامه ریزی های اصولی در کانون های مساجد برای تحقق این شعار تاکید و اظهار کرد: تدوین و برگزاری دوره های آموزشی متناسب با نیاز فرهنگی روز جامعه، تالیف و چاپ کتاب و آموزش مبانی اقتصاد اسلامی و سالم می تواند کانون ها را در رسیدن به نقطه خودکفایی اقتصادی یاری کند.
 
فیض منش گفت: کانون های مساجد می توانند به تولید نشریات، تالیف و فروش کتاب، محصولات گرافیکی و تبلیغاتی، برگزاری دوره های آموزشی در رشته های مختلف هنری چون خوشنویسی بپردازند و ضمن تربیت نیروی متخصص، برای جوانان عضو کانون و مجموعه کانون زمینه درآمد زایی و اشتغال زایی و تولید محصولات فرهنگی و مذهبی منطبق با اصول اسلامی را فراهم کند.
 
وی چشم انداز رسیدن به خودکفایی اقتصادی در کانون ها را از دو منظر قابل اهمیت دانست و ادامه داد: تولید فرهنگ و هنر و افزایش تولیدات فرهنگی هنری از یک سو و تربیت انسان های هنرمند، متعهد مسجدی که در خدمت نظام و ارزش های دینی و اسلامی هستند و یا روحیه اسلامی و تعهد به کار و تخصص دارند از سوی دیگر می تواند جامعه اسلامی را به خودکفایی اقتصادی نزدیک کند.
 
فیض منش خاطر نشان کرد: با توجه به دیدگاه هایی که مطرح شد ستادعالی هر ساله به تاسیس و ایجاد کانون ها در سطح کشور اقدام می کند. با توجه به اینکه بودجه اختصاص یافته به هر کانون مبلغ قابل توجهی نیست، اجرای موفق طرح خود کفایی اقتصادی در کانون ها، مشکل اقتصادی این مراکز فرهنگی را کمتر می کند.   
 
مسئول دبیرخانه کانون های فرهنگی و هنری مساجد همدان بیان کرد: آموزش های اولیه مبانی اقتصاد اسلامی اقتصادی، الگو دهی به کانون ها در بحث خودکفایی اقتصادی، توجه به ایجاد فضاهایی چون کتابخانه، کافی نت، اخذ حق عضویت در کتابخانه و برنامه های فرهنگی، سالن های ورزشی و اجتماعات می توانند برخی از منابع درآمدزا برای کانون های مساجد باشند.
پایان پیام/
 
کد خبر 31135

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha