بررسی فقهی حقوقی میراث فرهنگی

خبرگزاری شبستان: موضوع میراث فرهنگی و نمادهای باستانی از نظر شرعی با چالش‌هایی روبه رو است، ممکن است برخی آثار فرهنگی از نظر شرع نماد کفر خوانده شود.

به گزارش خبرگزاری شبستان، حجت الاسلام و المسلمین صرّامی، رئیس پژوهشکده فقه و حقوق از چاپ پروژه «بررسی فقهی حقوقی میراث فرهنگی» در آینده نزدیک خبر داد.

بنابراین گزارش، حجت الاسلام و المسلمین صرامی با اعلام انتشار پروژه «بررسی فقهی حقوقی میراث فرهنگی» در آینده نزدیک گفت: میراث فرهنگی یکی از نهادهای مهم فرهنگی و نشان دهنده هویت ملی یک کشور است و در ایران هم با توجه به قدمت تاریخی آن از جایگاه ویژه ای برخوردار است.

به گزارش ایسکا، وی تصریح کرد: موضوع میراث فرهنگی و نمادهای باستانی از نظر شرعی با چالش هایی روبه رو است، ممکن است برخی آثار فرهنگی از نظر شرع نماد کفر خوانده شود. چالش این تحقیق همین است که امکان حفظ و مرمت و ترویج این آثار در حکومت اسلامی چه حکمی دارد؟ یا مومیایی برخی از افراد چه حکمی دارد؟ و موضوعات و شبهاتی دیگری که در این زمینه وجود دارد مانند اینکه در داخل ویترین قرار دادن مومیایی و نشان دادن آنها با توجه به اینکه میت باید دفن شود اشکالی ندارد؟ یا احکام قاچاق آنها چگونه است.

رئیس پژوهشکده فقه و حقوق در پایان یادآور شد: این پروژه که توسط حجت الاسلام و المسلمین سید محسن فتاحی به نگارش درآمده، اکنون به پایان رسیده است و در آینده نزدیک به چاپ می رسد.

پایان پیام/

 

کد خبر 311251

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha