به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، احمد استادجعفری مدیر دفتر برنامهریزی اداریمالی حوزههای علمیه خواهران، امروز(27 فروردین) در گفتگو با خبرنگاران با اشاره به مولفههای تحقق مطالبه مقام معظم رهبری در مورد جهاد اقتصادی، تصریح کرد: از جمله این مولفهها، پیشنیازهای برنامهای و اقتصادی است.
وی یکی از این پیشنیازهای برنامهای را تحقق نسبی موفق اهداف شعار سال اصلاح الگوی مصرف و تحقق اهداف قابل قبول شعار سال همت مضاعف و کار مضاعف دانست و اضافه کرد: مولفه دیگر در تحقق شعار امسال فهم دقیق مفهوم جهاد در فرهنگ شیعی است.
مدیر دفتر برنامهریزی اداریمالی حوزههای علمیه خواهران، با بیان اینکه دستگاههای اجرایی مخاطب این پیام هستند، یادآور شد: برخی از دستگاهها مستقیما با این پیام ارتباط وظیفهای دارند که حتما باید برنامهمدار در این مسیر حرکت کنند و سایر دستگاهها را در این راه هدایت کنند.
وی خاطرنشان کرد: دستگاههایی که به صورت غیرمستقیم با پیام جهاد اقتصادی ارتباط وظیفهای دارند باید با افزایش بهرهوری سازمانی، کاهش هزینههای تولید کالا و ارائه خدمات، بهینهسازی توانمندی نیروهای انسانی و کشف منابع مردمی (غیرسازمانی) بستر مناسب تحقق این مطالبات را فراهم کنند.
استادجعفری، اظهار داشت: تحقق این معنا در همه سازمانها و آحاد مردم مستلزم ایجاد روحیه جهادی برگرفته از معنویت اسلام شیعی است که در تحقق این منظور، اطلاعرسانی، تبلیغ و آموزش ضرورت دارد.
وی با اشاره به تکلیف مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران در این عرصه، گفت: مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران با دو رویکرد درونسازمانی و برونسازمانی در مقابل مطالبات مقام معظم رهبری مکلف است.
مدیر دفتر برنامهریزی اداریمالی حوزههای علمیه خواهران، یادآور شد: در رویکرد درون سازمانی لازم است با بهکارگیری نظریههای علمی افزایش بهرهوری، کاهش هزینهها از رهگذر صرفهجویی و رعایت الگوهای بهینه هزینهای و ایجاد روحیه جهادی در کارکنان به منظور تلاش حداکثری تلاش شود.
وی با بیان اینکه این مرکز در عرصه برونسازمانی به عنوان یک سازمان مبلغ دینی به ایفای نقش میپردازد، خاطرنشان ساخت: به همین دلیل ایجاد روحیه جهادی از وظایف عمده آموزشی تبلیغی مرکز مدیریت حوزههای علمیه خواهران است که در ایفای این نقش میتواند روحیه عمومی را در جهت تحقق این هدف ساماندهی کند.
استادجعفری، با اشاره به علت انتخاب شدن یک شعار اقتصادی برای سال جاری از سوی مقام معظم رهبری، اظهار داشت: امروز جهان استکبار با اتفاق نظر در صدد است تا با ایجاد تحریم و محدودیت در بازارها، در سطح جهانی اقتصاد کشور را با چالش مواجه کند.
وی نقش اقتصاد را در توسعه و مبارزه با استکبار از نقشهای لجستیکی و اساسی برشمرد و اظهار داشت: حتی برای مقابله با تهاجم فرهنگی و جنگ نرم، بهرهگیری از اقتصاد به عنوان یک ابزار اجتنابناپذیر است.
مدیر دفتر برنامهریزی اداریمالی حوزههای علمیه خواهران، علت دیگر این امر را مربوط به ضرورت توجه به معیشت عموم مردم برای ایجاد وحدت ملی و جلوگیری از نفوذ دشمنان و استکبار جهانی به صفوف فشرده مردم و کوتاه شدن دست اخلالگران داخلی دانست.
پایان پیام/
نظر شما