به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، حجت الاسلام مصطفی نوروزی در حاشیه جلسه توجیهی متولیان موقوفات و مدیران و اعضاء هیات امناء بقاع و اماکن متبرکه استان بیان کرد: یکی از اشکالاتی که به عنوان آسیب در عزاداری ها مطرح بوده این است که بعضی از مجالس عزاداری به جای اینکه هدف از گریه و عزاداری، درس گرفتن از عاشورا باشد فقط به احساسات توجه میکنند.
وی ادامه داد: در بحث مجالس عزاداری باید یک الگویی معرفی کنیم و آن الگو مجلسی است که همه ساله توسط مقام معظم رهبری در حسینیه امام خمینی (ره) برگزار میشود زیرا در آن همه برنامه های یک عزاداری شامل قرائت قرآن، سخنرانی، عزاداری و در نهایت اطعام برگزار میشود، بنابراین شاخصه ها را بر همین مبنا تبیین کردیم و به همه مبلغان و مدیران امامزادگان، بقاع متبرکه و متولیان موقوفات هم تذکر داده شده تا این موارد را مدنظر داشته باشند.
مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان قزوین افزود: بیشترین نیات واقفان ما به لحاظ کمی در استان در ارتباط با ترویج فرهنگ اهل بیت (ع) و بخش عمده آن در رابطه با عزاداری و ترویج فرهنگ عاشوراست که از آن جمله می توان به موقوفات متصرفی مرحوم میرزا رحیم رئیس، سید محسن هاشمی و مرحومه حاجیه بیگم قوامی و موقوفات غیر متصرفی مرحوم شیخ الاسلامی و امینی اشاره کرد.
وی در ادامه به اطعام در ایام سوگواری اشاره کرد و گفت: با توجه به اینکه بخش عمده ای از نیات موقوفات ما چه متصرفی و چه غیرمتصرفی در رابطه با اطعام به عزاداران حسینی (ع) است، دستورالعملی را تنظیم و ارائه کردیم.
به گزارش روابط عمومی اداره کل اوقاف قزوین، حجت الاسلام نوروزی خاطرنشان کرد: به منظور قابل لمس بودن آثار و برکات وقف در جامعه و همچنین آگاهی و اطلاع رسانی مطلوب تر تأکید شد که در تمامی امامزادگان و بقاع متبرکه ای که از عواید موقوفات هزینه می شود، نام موقوفه و نیات واقف باید در آن ذکر شود.
وی یادآور شد: نسبت به ترویج خرافات، اشعار و مطالب نامناسب که در شأن اهل بیت (ع) نیست و همچنین عدم استفاده از شمایل منتسب به اهل بیت (ع) دستورالعملی تهیه و برای اجرایی شدن به مدیران امامزادگان و بقاع متبرکه ابلاغ شد.
پایان پیام/
نظر شما