به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمان، امیر سرتیپ دکتر ناصر آراسته، مشاور نظامی فرماندهی کل قوا، شب گذشته(26 فروردین)در ویژه برنامه "صیاد دلها" یادمان شهید سپهبد علی صیاد شیرازی که با حضور استاندار کرمان، فرمانده سپاه ثارالله و مسئولان محلی در خانه شهر کرمان برگزار شد، با کالبد شکافی شخصیت شهید صیاد، در خطاب به جوانان گفت: صیاد شیرازی، شهید اخلاق و کرامت و ایثار و فضیلت بود.
وی با بیان خاطراتی از شهید صیاد شیرازی، با اشاره به ماجرای احضار شهید توسط بنی صدر خائن در شورای عالی دفاع برای ارائه پاره ای از توضیحات، بیان داشت: وقتی بنی صدر که در آن زمان فرماندهی جنگ را به عهده داشت، شهید صیاد را مورد پاره ای از سؤالات قرار داد، آن شهید بدون توجه به جایگاه بنی صدر، با "بسم الله الرحمن الرحیم"گفت: در جلسه ای که رئیس جلسه، کلامش را با نام پروردگار آغاز ننماید، صیاد صحبت نخواهد کرد و جلسه را ترک کرد.
رئیس هیئت معارف جنگ و مشاور نظامی فرماندهی کل قوا، با بیان اینکه همه آحاد جامعه صیاد شیرازی را متعلق به خود می دانند، خاطرنشان کرد: در مراسمی که برای یادبود آن شهید والامقام در حوزه علمیه برگزار شد، صیاد را یک روحانی معرفی کردند.
وی از صیاد شیرازی به عنوان یک نیروی کاملاً مردمی یاد کرد و افزود: بسیجیان او را "بسیجی دلاور، صیاد شیرازی" عنوان می کردند که برای ما ارتشی ها در اوایل، جای تعجب داشت.
امیر آراسته، با ذکر خاطره ای دیگر از شهید صیاد که به وی پیشنهاد داده بودند تا شرح واقعه ای را به گونه ای دیگر بیان کند، گفت: صیاد با قاطعیت گفت از زمانی که به تکلیف رسیده ام تا کنون دروغ نگفته ام.
وی در مورد خوشحالی صیاد از ترفیع درجه اش به سرلشکری، اظهار داشت: وقتی با او تماس گرفتم تا این درجه را تبریک بگویم، به من گفت: "هرگز برای گرفتن درجه سرلشکری خوشحال نشدم و خوشحالی من از برای آن است که این ترفیع را نشانه رضایت ولایت از عملکرد خود می دانم".
این مقام عالی رتبه در ارتش جمهوری اسلامی در بررسی اینکه چرا همه مردم صیاد شیرازی را دوست دارند، با اشاره به حدیثی از معصوم(ع)تقوا، تواضع و سخاوت را باعث محبوبیت در قلوب مردم دانست و خاطرنشان کرد: صیاد برخوردار از همه این صفات بود و چه سخاوتی بیشتر از این که جان و مال خود را در راه خدمت به اسلام در کف دست گذاشت.
امیر آراسته با اشاره به اینکه شهید صیاد نیمی از حقوق دریافتی خود را تحت عنوان کمیته امداد به کارکنان نیازمند هدیه می کرد و برای برخی ماهیانه تعیین کرده بود، اظهار داشت: حتی همسر وی از این موضوع بی اطلاع بود و وقتی اولین حقوق پس از شهادت صیاد را به خانواده اش دادند، فهمید حقوق همسرش دو برابر حقوقی بوده که به خانه می آورد.
وی افزود: وقتی از او سؤال کردم که چرا این کمک مالی را با نام خودت به نیازمندان نمی دهی، عنوان کرد: کمیته امداد مربوط به ستون نظام یعنی امام خمینی(ره)است و بهتر است ایشان نزد مردم محبوب تر شوند تا من که محبوبیتم فرقی نمی کند.
رئیس هیئت معارف جنگ در بررسی 6 ماهه زندگی 18 نفر از امیران ارتش از جمله شهیدان بابایی، فکوری، فلاحی و صیاد که همگی آنان متولدان قبل از انقلاب بودند و در استخدام ارتش آن زمان و حتی برای تحصیل در آمریکا به سر می بردند، گفت: به این نتیجه رسیدم که شهیدان به خاطر لقمه حلالی که پدر سر سفر آورده و شیر پاکی که مادر در دهان آنان گذاشته بود، موفق بودند.
وی تصریح کرد: تربیت صحیح، مجاهده با نفس و مذهب تقلیدی از دیگر مواردی است که آنان را به این درجه از کمال رساند.
امیر آراسته در بیان خاطره ای دیگر از شهید صیاد شیرازی، گفت: در سنگری مشغول اقامه نماز جماعت به امامت شهید صیاد بودم که اصابت خمپاره و ایجاد صدای مهیب باعث شد همه به گوشه ای فرار کنند و روی زمین دراز بکشند اما پس از تمام شدن گرد و خاک دیدیم که امام جماعت در حال قنوت است.
وی ادامه داد: همه به دور او حلقه زدیم و سؤال کردیم که چرا نمازت را نشکستی؟ شهید صیاد شیرازی گفت: "من نماز و روزه و جهاد را دوست دارم و شهادت بزرگ ترین آرزوی من است، حال برای چه نمازم را بشکنم وقتی همه موارد دست در دست هم داه بود تا به شهادت برسم ولی متأسفانه نصیبم نشد".
گفتنی است، ویژه برنامه صیاد دلها به همت معاونت پژوهش سازمان بنیاد شهید و امور ایثارگران استان، هیئت رزمندگان اسلام استان و قرارگاه عملیاتی آجا منطقه کرمان برگزارشد و با برنامه هایی همچون اجرای نمایش پیرامون نحوه به شهادت رسیدن شهید صیاد شیرازی و مداحی منصور پور شیخ همراه بود.
پایان پیام/
نظر شما