دشمن به دنبال سست کردن ارتباط روحانیت و توده مردم است

خبرگزاری شبستان: مدیر حوزه های علمیه سراسر کشور گفت: دشمنان ما و ضد انقلاب با تمام وجود تلاش می کنند انقلاب را از دست ما بگیرند و به دنبال سست کردن ارتباط روحانیت و توده مردم هستند.

به گزارش خبرگزاری شبستان از قزوین، آیت الله سید هاشم حسینی بوشهری ظهر امروز (12 آبان) در همایش طلایه داران تبلیغ که در سالن اجتماعات اداره کل تبلیغات اسلامی استان قزوین برگزار شد، بیان کرد: آیه "یَا أَیُّهَا الَّذِینَ آمَنُواْ اصْبِرُواْ وَصَابِرُواْ وَرَابِطُواْ وَاتَّقُواْ اللّهَ لَعَلَّکُمْ تُفْلِحُونَ" دربردارنده یک برنامه جامع چهار ماده ای است که این برنامه ها اساسی و کلیدی بوده و مبلغان دینی می توانند از این چهار برنامه به خوبی استفاده کنند.
 

وی ادامه داد: ماده نخست این آیه، صبر است که در مقابل مشکلات، حوادث و هواهای نفس که ریشه همه مشکلات است باید استقامت و پایداری از خود نشان دهید و در روایات متعدد نیز بر صبر تأکید شده و صبر جایگاه بالایی دارد.
 

مدیر حوزه های علمیه کشور اضافه کرد: ماده دوم در این آیه به این امر اشاره دارد که همانطور که دشمنان برای مقابله با شما تلاش می کنند، شما نیز تمام همت و عزم خود را به کار گرفته و بر ایستادگی خود در مقابل آنها بی افزایید و مقدمه رویارویی با دشمنان نیز رویارویی با نفس است.
 

وی عنوان کرد: ماده سوم آیه مذکور دستور آماده باش برای مرزبانی و سنگرداری است؛ عالمان دین نیز مرزبان هستند به طوری که ما در 8 سال دفاع مقدس شاهد بودیم که علمای ما مرزبان جغرافیا، اعتقادات، ارزش ها و فضیلت ها بودند.
 

آیت الله حسینی بوشهری اعلام کرد: بخش چهارم این آیه به تقوا اشاره دارد که تقوا لازمه صبر است.
 

وی با بیان اینکه مبلغان دینی مرزبانان اعتقادات، باورها و فضیلت ها هستند، توضیح داد: مرزبانان ما سرمایه می خواهند که این سرمایه تسلط بر مبانی دینی و آگاهی داشتن نسبت به مبانی دینی است و دیگر اینکه نسبت به مباحث اعتقادی، تاریخی و تفسیری بیگانه نباشند و نسبت به هر یک از عرصه ها آشنایی داشته باشند.
 

مدیر حوزه های علمیه کشور توضیح داد: در خصوص شیوه مرزبانی نیز تنها به دست گرفتن سلاح شیوه مرزبانی نیست، بلکه مرزبان باید بداند که دشمن کجا را رصد می کند و می جنگد و شیوه مرزبانی به این صورت است که باید مخاطب و نیاز آن را شناخت و توجه داشت که در جمع نسل جوان، میانسالان، نخبگان و فرهیختگان چه مطلبی بیان شود.
 

وی یادآور شد: برای نمونه بیان مسائل سیاسی در جامعه لازم است زیرا جامعه غافل از مسائل سیاسی، راه را گم می کند ولی اگر فقط مسائل سیاسی تبیین شود بیان مسائلی مانند حلال و حرام الهی به فراموشی سپرده می شود.
 

آیت الله حسینی بوشهری به حوزه مرزبانی اشاره کرد و گفت: اعتقادات، اخلاق، فقه، احکام و سیاست هر کدام حوزه های مرزبانی هستند؛ ما امروز شاهد هستیم که دشمنان چگونه با ما برخورد می کنند و در این شرایط ما نباید فقط به بیان تاریخچه عاشورا بسنده کنیم که البته بیان این امر نیز ارزشمند است.
 

وی تأکید کرد: نگاه نکردن به آنچه امروز می تواند مصداق حوادث عاشورا باشد و جامعه را ارتباط ندادن بین گذشته و حال، به معنای این است که جامعه را دور از واقعیت عاشورا نگاه داشته باشیم زیرا حادثه عاشورا فقط برای بازگو کردن به عنوان یک حادثه تاریخی نیست.
 

مدیر حوزه های علمیه کشور با اشاره به توطئه دشمن برای سست کردن ارتباط روحانیت و مردم اظهار کرد: دشمنان ما و ضد انقلاب با تمام وجود تلاش می کنند انقلاب را از دست ما بگیرند به طوری که یکی از عناصر ضد انقلاب می گوید مذهب که اساس مردم ساده دل است هم اکنون در دست روحانیون است و هنوز شمار بزرگی از توده ها همراه با آنها هستند و برای اجرای براندازی جمهوری اسلامی باید ارتباط روحانیت با توده مردم را سست کرد و این کاری مشکل ولی شدنی است.
 

وی افزود: این حرف دشمن انقلاب است که لحظه شماری می کند تا سمت و سوی کار را به این جهت ببرند و جامعه را دچار تردید کنند.
 

آیت الله حسینی بوشهری با اشاره به نکات مورد توجه مبلغان در عرصه تبلیغ تصریح کرد: مسئله مهمی که باید روی آن سرمایه گذاری کنیم، خودباوری مردم است زیرا جامعه ای به شکست می رسد که مردم آن خودباوری را از دست دهند.
 

وی اضافه کرد: موضوع دیگر این است که باید توطئه دشمن را به مردم گوشزد کرده و نقشه های دشمن را در صدر اسلام و عاشورا به امروز ربط دهیم تا جامعه احساس کند که گویی در فضای عاشورا و صدر اسلام قرار دارد.
 

مدیر حوزه های علمیه کشور خاطر نشان کرد: جلوگیری کردن از بدبین شدن مردم نسبت به دین خدا و روحانیت و باور داشتن خدا در زندگی دیگر نکاتی است که در بحث تبلیغ باید مورد توجه قرار گیرد.
 

وی به راه های موفقیت در عرصه تبلیغ اشاره و بیان کرد: یکی از راه های موفقیت در کار داشتن سعه صدر و از کوره در نرفتن است؛ گاهی خیال می کنیم چون لباس دین به تن داریم، مبلغ دین هستیم و بر فراز منبر سخنرانی می کنیم، یک سروگردن بالاتر از دیگران هستیم در صورتی که دستور دین و خدا، مدارا با مردم است و باید قدرت تحمل را در عرصه تبلیغ بالا ببریم.
 

آیت الله حسینی بوشهری ادامه داد: باید به وعده های خداوند امیدوار بوده و هم دیگران را امیدوار کنیم زیرا پراکنده کردن روح یأس و ناامیدی در جامعه در شأن یک مبلغ دینی نیست.
 

وی عنوان کرد: مبلغ و عالم دین اهل ملاحظه نیست، اگر کج روی در جامعه پیدا شد ما که صاحب خطابه و تریبون هستیم در مقابل یک بدعت اگر سکوت کردیم، بدعت اول به بدعت دوم تبدیل می شود از این رو فریضه امر به معروف و نهی از منکر مورد تأکید است.
 

مدیر حوزه های علمیه کشور یادآور شد: با مردم زندگی کردن و برخورد مهربانانه با مردم راه موفقیت برای عالمان دین است و صداقت و امانت داری نیز نکته دیگری است که مردم ما روحانیون را با این ویژگی می شناسند بنابراین باید قدرشناس این جایگاه باشیم.
 

پایان پیام/

کد خبر 309233

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha