توسعه رسانه های ویژه دفاع مقدس از ابزارمقابله با جنگ نرم دشمن است

خبرگزاری شبستان:جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور از راه اندازی خبرگزاری مربوط به دفاع مقدس خبر دادو گفت: توسعه رسانه های ویژه دفاع مقدس از ابزارمقابله با جنگ نرم دشمن است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از مازندران، دکتر محمد حسن نامی، جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور امروز(12آبان) در نشست خبری که در سالن اجتماعات اداره کل بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس مازندران برگزار شد، خاطرنشان کرد: یکی از ارکان دموکراسی در ایران رسانه ها بوده اند که نقش خود را هم در دفاع مقدس و هم انقلاب اسلامی به خوبی ایفا کرده اند.

وی افزود:مردم شریف مازندران دو نقش اساسی در جمهوری اسلامی داشته اند که یکی از آن نقش مازندران در دفاع مقدس به عنوان صف شکنان بوده و دیگری پشتیبانی مردان و زنان مازندرانی در تدارک و حمایت رزمندگان دفاع مقدس بوده است.

این مقام مسئول با بیان اینکه دیار علویان در این استان بوده است، گفت: شکل گیری و تقویت شیعه و علوی از این استان شروع شده است.

نامی با اشاره به مناسبت های پیش رو اظهار کرد:امسال هم 13 آبان پر رنگ تر از سال های گذاشته برگزار می شود.

وی ادامه داد:بیش از 60 هزار دانش آموز در هویزه مراسم مبارزه با استکبار را انجام می دهند.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور در خصوص هجمه های دشمنان و امریکا به انقلاب اسلامی ابراز کرد: امریکا از ابزار متعددی در داخل و خارج ایران استفاده کرده تا کشور را از پای در آورد.

وی افزود:اولین اقدام امریکا برای بر اندازی جمهوری اسلامی استفاده از بنی سعد و تجهیز کردن عراق برای حمله به ایران بوده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه بنی سعد در عملیات های مختلف با کوتاهی در اجرای فرمان ها مشکلاتی را ایجاد کرده بود، گفت: امام خمینی(ره) به خوبی از خیانت ها آگاهی می یافت.

نامی با یادآوری این مطلب که روز 26 آبان سالروز آزاد سازی سوسنگرد است و همچنین نقش موثری در دفاع مقدس داشته است، گفت: با آزاد سازی سوسنگرد راه جدیدی را در دفاع مقدس ایجاد شده است و امسال نیز در سالروز آزاد سازی سوسنگرد برنامه های متعددی تدارک دیده شده است.

وی از راه اندازی خبرگزاری مربوط به دفاع مقدس خبر داد و اظهار کرد: دو پژوهشکده راه اندازی شده که 1600 نفر آموزش دیده اند که برای انتقال دو واحد درسی در دانشگاه ها مورد استفاده قرار می گیرند.


نامی خاطرنشان کرد: توسعه رسانه های ویژه دفاع مقدس از ابزارمقابله با جنگ نرم دشمن است.


این مسئول افزود: علیرغم بودجه های عمرانی بسیار کمی که در اختیار داریم بودجه ای را برای ادامه پروژه عمرانی پارک موزه دفاع مقدس مازندران در نظر گرفته ایم.

وی در خصوص راه اندازی مرکز فرهنگی دفاع مقدس مازندران گفت: پارک موزه دفاع مقدس مازندران به دلیل اهمیت و حضور مردم فعال مازندران به صورت ملی بوده است.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزشهای دفاع مقدس کشور خاطر نشان کرد: شهرهایی که از سرعت بیشتری در احداث پارک موزه دفاع مقدس برخوردار بوده اند، بیشتر حمایت های شهری بوده است.

وی افزود: شهردار ساری و اعضای شورای شهر ساری نیز می توانند با توجه به این پروژه ملی در پیشرفت فیزیکی این پروژه اهتمام ورزند.

نامی در خصوص نشر کتاب های دفاع مقدس اظهار کرد: علیرغم کتاب های بسیار خوبی که در این بخش به چاپ رسیده است بهتر است تا در انتقال فرهنگ دفاع مقدس استفاده بیشتری شود.

این مسئول در خصوص توسعه فرهنگ دفاع مقدس در بین دانش آموزان گفت: ما 36 هزار شهید دانش آموز داریم که می تواند الگو بسیار خوبی برای دانش آموزان باشد.

جانشین بنیاد حفظ آثار و نشر ارزش های دفاع مقدس کشور در ادامه بیان کرد:با توجه به هماهنگی بنیاد حفظ آثار با آموزش و پرورش سعی می کنیم تا درس هایی را در کتب درسی با مضمون دفاع مقدس قرار دهیم.

وی با بیان اینکه در صدد هستیم تا کار مخاطب شناسی را در بین دانش آموزان انجام دهیم، گفت: قصد داریم تا از خود دانش آموزان برای انتقال این اطلاعات به دانش آموزان استفاده کنیم.


پایان پیام/

کد خبر 309081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha