به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قروه در این همایش گفت: آسیبشناسی مجالس عزاداری و آسیبزدایی از آنها بزرگترین خدمت به نهاد مقدس عزاداری است.
حجتالاسلام حسن رهبر افزود: عزاداری و برپایی مراسم ماتم در سوگ خوبان و اولیا خدا امری است که ریشه در قران و سیره نبوی(ص) و سیره امامان(ع) دارد.
وی با بیان اینکه این عزاداریها مصداق مودت اهل بیت(ع) و تعظیم شعائر الهی است، افزود: مجالس عزای حسینی نه تنها نام سیدالشهدا(ع) بلکه ماندگاری پیام اسلام را موجب شده است.
رهبر با اشاره به اینکه حضرت امام خمینی(ره) به عنوان احیاگر مکتب نجاتبخش عاشورا در عصر حاضر بیشترین تأکید را بر برپایی مجالس عزای حسینی داشتند، تصریح کرد: با توجه به جایگاه رفیع عزاداری و گوهر ارزشمندی که در آن نهفته است بدیهی است که دشمنان تلاش گسترده در زمینه تخریب و تحریف آن داشته باشند.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به تاثیر ژرف فرهنگ عاشورا در پیروزی و تدام انقلاب اسلامی، دشمنان قسمخورده اسلام بارها در پی تحریف این فرهنگ برآمدند تا تاثیرگذاری آن را کمرنگ کنند.
به گفته رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قروه، احیا و زنده داشتن نهضت عاشورا موجب زنده نگه داشتن و ترویج دائمی مکتب قیام و انقلاب در برابر طاغوتهاست و تربیتکننده و پرورشدهنده روح حماسه و ایثار است.
وی فلسفه قیام امام حسین(ع) را هدایت مردم از گمراهی به سوی روشنایی برشمرد و افزود: مجالس عزاداری امام حسین(ع)نیز همین رسالت را دارد.
رهبر گفت: در جهانی که نظامهای سرمایهداری با ترویج فرهنگ خویش سبب خلاء معنویت در زندگی امروز انسان شده است مجالس حسینی موجب بیداری و رهایی انسان از قید هواپرستی شده است و آنچه در این مجالس رخ میدهد چیزی جز معنویت نیست.
وی با اشاره به فعالیت 187 هیئت مذهبی در این شهرستان گفت: هیئتهای مذهبی مهمترین ظرفیت برای ترویج فرهنگ عاشورا است.
رئیس سازمان تبلیغات اسلامی قروه افزود: رسالتی که مسئولان هیئتهای مذهبی در قبال ترویج این فرهنگ متعالی دارند، از سایر افراد جامعه برجستهتر است.
امام جمعه سریشآباد نیز در این همایش گفت: زنده داشتن یاد و تاریخ پرشکوه نهضت حسینى که الهامبخش روح انقلابى و ستمستیزى است تا همیشه تاریخ با مسلمانان همراه خواهد بود.
حجتالاسلام محرمعلی بیابانی، احیا و زنده داشتن نهضت عاشورا موجب زنده نگهداشتن و ترویج دائمى مکتب قیام و انقلاب در برابر طاغوتها و تربیتکننده و پرورشدهنده روح حماسه و ایثار دانست.
وی، عزاداری برای اهل بیت عصمت و طهارت(ع) را موجب احیاى یاد و نام آنها و در کنار آن فرهنگ و مکتب و هدف متعالی اسلام اعلام کرد و اذعان داشت: در شکلگیری یک پیوند روحى راه ائمه اطهار (ع) به جامعه الهام گشته و پیوستگى پایدارى بین پیروان مکتب و رهبران آن برقرار مىسازد و دیگر گذشت قرون و اعصار نمىتواند بین آنان جدایى افکند.
امام جمعه سریشآباد عنوان کرد: همین مسئله موجب نفوذناپذیرى امت از تأثیرات و انحرافات دشمنان مىگشود و مکتب را هم چنان سالم نگه مىدارد و یا تحریفات و اعوجاجات را به حداقل مىرساند.
وی، دلیل دشمنی استعمارگران و تلاش آنان براى نابودى ملل اسلامى را یادآور شد و افزود: دشمنان همواره میکوشند رابطه مسلمانان را با تاریخ پر افتخار صدر اسلامى قطع نمایند تا با ایجاد این خلاء زمینه القاى فرهنگ خود را فراهم آورند.
وی اذعان کرد: انقلاب اسلامی ایران مهمترین ثمره عزاداری برای امام حسین(ع) و اهل بیت عصمت و طهارت(ع) است و به همین دلیل است که امام راحل مىفرمود: ما هر چه داریم از محرم و عاشورا داریم.
امام جمعه سریشآباد به ارتباط مستقیم انقلاب اسلامى ایران و هشت سال دفاع سرفرازانه با مجالس سوگوارى و عزادارى اشاره و تاکید کرد: در طول تاریخ مسلمانان با همین مجالس عزادارى توانستهاند هویت جمعى خود را حفظ و در برابر ظالمان و فاسدان ایستادگى کنند.
بیابانی، یکى از برکات پربار عزادارى و گریه براى حضرت سیدالشهدا (ع) را وحدت و هماهنگى میان اقشار مختلف اسلامى اعلام کرد و متذکر شد: گردهمآیى مردم در ایام سوگوارى حضرت در مساجد و تکایا و در سینهزنىها بیانگر این وحدت و همدلی است که از جمعیت پراکنده قدرت بزرگ مىسازد و ملت اسلامى را در برابر نفوذ دشمنان بیمه مىکند.
به گزارش پایگاه اطلاع رسانی تبلیغات اسلامی قروه، امام جمعه سریش آباد با اشاره به ابعاد گوناگون قیام امام حسین(ع) اظهار داشت: امام حسین(ع) با هدف اصلاح، دگرگونی و نوسازی در تمام ابعاد شخصی و اجتماعی گام برداشت که راه و روش و منش آن حضرت تفسیر کننده اهتمام و تلاشایشان برای ماندگاری دین ناب در طول تاریخ است.
وی تأکید کرد: حماسه بزرگ کربلا تبلور یک حرکت اصلاحی است که امام حسین(ع) آن را برای یک دگرگونی عظیم آفرید که سبب تداوم آیین پیامبر(ص) در طول تاریخ بشر گشت.
پایان پیام/
نظر شما