اجلاس پیر غلامان حسینی(ع) آثار فراوانی در ترویج فرهنگ عاشورایی دارد

خبرگزاری شبستان: معاون صدای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران یکی از راه های معرفی و ترویج فرهنگ عاشورایی را برگزاری اجلاس پیر غلامان حسینی(ع) دانست و گفت: این اجلاس آثار فراوانی در ترویج فرهنگ عاشورایی دارد.

 به گزارش خبرگزاری شبستان از استان گلستان، محمدحسین صوفی، معاون صدای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران، شب گذشته (8 آبان ) در جمع خبرنگاران گفت: برگزاری اجلاس پیر غلامان حسینی(ع) آثار فراوانی در ترویج فرهنگ عاشورایی دارد.


وی افزود: یکی از راه های معرفی و ترویج فرهنگ عاشورایی برگزاری اینگونه اجلاس هاست که به منظور نشان دادن نمونه والگوهاست.


صوفی اظهارداشت: حضور اقشار مختلف مردم در مراسم تجلیل از پیرغلامان حسینی در زندگی فردی واجتماعی موثر است و در تغییر سبک زندگی تاثیر فراوانی دارد.


وی تصریح کرد: ناهنجاری ها، بداخلاقی ها و گناه ها در برخی از مناسبت های سال مانند ماه محرم و صفر و ماه مبارک رمضان کاهش پیدا می کند و این به خاطر تاثیراتی است که این ماه بر افراد مختلف جامعه دارد و انتقال دهنده این تاثیرات مداحان، پیرغلامان و سخنوران هستند.


معاون صدای صداوسیمای جمهوری اسلامی ایران یادآور شد: صدا و سیما برای انتقال پیام عاشورایی اقدامات بسیار بزرگی را انجام داده است.


وی با بیان اینکه بیش از یکصد و 60 شبکه رادیویی، تلویزیونی، استانی ملی و برون مرزی در صدا و سیما فعالیت داردف گفت: مجموعه برنامه های رادیویی و تلویزیونی در خصوص سبک زندگی اهل بیت و هنجار ها وارزش های مورد تائید اهل بیت در گونه ها وساختار های مختلف ساخته می شود.


صوفی بخش نمازهای جماعت و منعکس کردن نماز جمعه را بخشی از پیام عاشورا دانست و افزود: پیام عاشورا یعنی اقامه نماز است.


وی تصریح کرد: مداحان باید با توجه به شرایط سیاسی روز ابیات و اشعار را تنظیم کنند.


معاون صدای صدا و سیمای جمهوری اسلامی ایران با اشاره به سابقه تاریخی دوران مبارزه رژیم ستم شاهی و دفاع مقدس گفت: مداحان ما با توجه به شرایط روز اشعار و ابیات استفاده کنند.


وی یادآور شد: باتوجه به حادثه 9 دی وفتنه 88 خیلی از مداحان وشعاران ما متناسب با آن موضوع موضع گیری کردند و اشعار و ابیات ها را سرودند.


پایان پیام /

 

کد خبر 308081

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha