به گزارش خبرنگار خبرگزاری شبستان از اصفهان، محمد حسین حاجیلو، معاون اداری مالی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور در جلسه با مسئولان شهرستان مبارکه با اشاره به اهمیت توجه به ساخت دانشگاهها در شهرها و استانهای مختلف کشور اظهار داشت: مشکلات اشتغال تنها با افزایش مهارتها و مسائل دیگر حل میشود و در این زمینه باید با توجه به مسئله آموزش، این مشکلات را حل کرده و مهارت جوانان را بالا ببریم.
وی با بیان اینکه وجود صنعت در شهرستانها، باعث افزایش اشتغال میشود، تصریح کرد: مسئولان باید با برنامهریزی مناسب، زمینه کاهش نرخ بیکاری در استان اصفهان و شهرستان مبارکه را فراهم کنند و در این زمینه با استفاده از دانشگاههای علمی – کاربردی، بر مهارت دانشجویان بیفزایند.
معاون اداری مالی دانشگاه جامع علمی کاربردی کشور با بیان اینکه این مراکز دانشگاهی باید هرچه سریعتر تکمیل شوند، تصریح کرد: مراکز علمی و کاربردی باید در مدت کوتاهی تکمیل شده و از آنها استفاده شود و در شهرستان مبارکه نیز برای ساخت مرکز علمی و کاربردی، باید بودجه لازم اختصاص یابد.
وی با بیان اینکه بودجه لازم برای ساخت دانشگاه علمی کاربردی مبارکه 50 میلیارد ریال است، گفت: برای ساخت ساختمان دانشگاه علمی کاربردی مبارکه به بودجهای بالغ بر 50 میلیارد ریال احتیاج داریم و 15 میلیارد ریال نیز برای تجهیز این دانشگاه مورد نیاز است.
حاجیلو گفت: دانشگاههای علمی و کاربردی پرهزینه هستند و در این زمینه باید با همکاری شهرداریها و سایر دستگاهها، تلاش کرد و هزینه این دانشگاهها را پایین آورد تا زمینه کاهش مشکلات آنها فراهم شوند.
نماینده مردم مبارکه در مجلس شورای اسلامی نیز در این جلسه با اشاره به اهمیت توجه به ساخت دانشگاه علمی کاربردی مبارکه گفت: با توجه به ظرفیتهای بالای شهرستان مبارکه در زمینههای دانشگاهی، لازم است که ساخت دانشگاه علمی کاربردی مبارکه سرعت قابل توجهی به خود بگیرد.
علی ایرانپور اضافه کرد: شهرستان مبارکه در حال حاضر 4 دانشگاه دولتی و نیمه دولتی و دو واحد دانشگاه آزاد را در اختیار دارد اما نیاز به دانشگاههای علمی – کاربردی در این شهرستان نیز به خوبی احساس میشود.
پایان پیام/
نظر شما