به گزارش خبرگزاری شبستان از بجنورد؛ سیدعلی اکبر پرویزی، استاندار خراسان شمالی در این همایش با بیان اینکه احیای امر به معروف و نهی از منکر نباید تنها در مسایل ابتدایی خلاصه شود، بیان کرد: هر دستگاهی باید در این مقوله ابتدا از خود شروع کند و با اصلاح مشکلات و رفع موانع، به تحقق امر به معروف و نهی از منکر جامه عمل بپوشاند.
نائب رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی، بروز برخی فسادهای مالی را از جمله منکرات دستگاه ها برشمرد و با تأکید بر اهمیت اصلاح درون سیستم، به مدیران دستگاه ها توصیه کرد: مدیران باید "نه گفتن" را در مقابل کارهای ناصحیح و خلاف یاد بگیرند چراکه این عمل سخت تر از دست اندازی به بیت المال نیست.
پرویزی، عدم پاسخگویی به موقع و صحیح به مردم، توهین به شعور مردم و به موقع حاضر نشدن در محل کار را نمونه ای از منکرات در ادارات برشمرد و بیان کرد: تلاش ما این است که استان را با تغییر ساختارها بهسازی کنیم و در چارچوب قانون، وظایف محوله را به خوبی انجام دهیم.
وی با بیان اینکه اگر هر عملی برای کسب رضای خداوند و بدون حب و بغض باشد، اعتماد مردم که بزرگ ترین سرمایه مدیران است؛ حاصل می شود، اظهار داشت: نگاه دولت تدبیر و امید این است که مدیران از خود بگذرند و به دیگران صادقانه و بی منت خدمت کنند.
نائب رئیس ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی با بیان اینکه این ستاد مهم ترین و بزرگ ترین تشکل نظارتی است و باید در جهت نظارت و پیشگیری تلاش مضاعف داشته باشد، تاکید مضاعف کرد: مدیران دستگاه های اجرایی با استفاده نکردن از امکانات بیت المال، عملا در راستای اهداف و وظایف این ستاد قدم بردارند.
در ادامه این جلسه نمایندگان ستادهای احیای امر به معروف و نهی از منکر دو شهرستان شیروان و مانه و سملقان و همچنین معاونان ستاد احیای امر به معروف و نهی از منکر خراسان شمالی به تشریح فعالیت ها و برنامه های خود پرداختند.
پایان پیام/
نظر شما