به گزارش خبرگزاری شبستان از کرمانشاه، مهندس محمد صادق تنهایی مدیر جهاد کشاورزی شهرستان پاوه در جمع خبرنگاران با اشاره به آغاز برداشت انار از سطح باغات این شهرستان، گفت: سطح باغات انار در شهرستان پاوه 570 هکتار است که 90 هکتار آن نهال و 480 هکتار بارور است.
وی تصریح کرد: متوسط عملکرد انار در شهرستان پاوه در شرایط نرمال 5/7 تن در هکتار است که در سال جاری به دلیل عوامل خسارت زای سرمای بهاره، تگرگ و ریزگردها در مجموع باغات شهرستان 25 تا 30 درصد افت محصول داشته بطوری که امسال متوسط عملکرد به 5/5 تن در هکتار رسیده است.
تنهایی، بیان کرد: با توجه به عملکرد محصول باغات 5/5 تن در هکتار، پیش بینی می کنیم دو هزار و 640 تن انار به ارزش 79 میلیارد و 200 میلیون ریال در این شهرستان تولید شود.
وی ارقام تولیدی در سطح شهرستان را ارقام ملس، دانه سیاه، ساوه ترش و شیرین، کارالی، مِزله، خطیبی، نرم دانه و مراد معرفی کرد و افزود: در باغات انار شهرستان پاوه مصرف سموم شیمیایی و کودهای شیمیایی وجود نداشته و محصول باغات این شهرستان ارگانیک و طبیعی است که به صورت تازه، رب انار با کیفیت بسیار عالی و همچنین دانه خشک به منظور چاشنی غذا استفاده می شود.
به گزارش پورتال روابط عمومی جهاد کشاورزی استان کرمانشاه، وی خاطر نشان کرد: برای تولید هر کیلوگرم رب انار طبیعی به طور متوسط 7 تا 10 کیلوگرم انار تازه نیاز است که برابر گزارشات واصله متأسفانه بعضی افراد سودجو به اسم رب انار پاوه با استفاده از مواد غیر طبیعی؛همچنین سرکه، شیره خرما و به تازگی ملاس چغندر قند و با افزودن درصد کمی رب انار اقدام به تولید رب انار بی کیفیت با قیمت نازل می کنند.
وی از مصرف کنندگان درخواست کرد: به منظور حفظ سلامتی خود از خرید رب انار بی کیفیت و مشکوک که با قیمت بسیار پایین عرضه می گردد خودداری کنند.
پایان پیام/
نظر شما