فلسفه تشکیل تشکل‌های دینی، مبارزه با جنگ نرم است

مدیر کل اداره تبلیغات اسلامی کردستان فلسفه تشکیل تشکل‌های دینی را مبارزه با جنگ نرم عنوان کرد و گفت: جنگ تشکل های دینی نقش بسزایی در ساماندهی نیروهای مردمی در مقابله با ظلم و ستم بیگانگان دارند.

حجت الاسلام مسعود صفی یاری به خبرنگار شبستان در سنندج گفت: تشکل‌های دینی عاملی برای مقابله با جنگ نرم است که نقش بسزایی در روشنگری و ساماندهی نیروهای مردمی و جذب نیرو در مقابله با ظلم و ستم بیگانگان دارند.

 

وی همچنین هدف از تشکیل تشکل‌های دینی را تامین نیازهای دینی و مذهبی مردم دانست و افزود: همه تشکل‌های دینی باید نیازهای معنوی مردم را اولویت کاری خود قرار دهند.

 

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی کردستان با اشاره به تلاش گسترده تبلیغات نرم دشمنان اظهار داشت: دشمنان نظام اسلامی سعی دارند همواره به روش‌های مختلف در جامعه تصویری زشت از ایران اسلامی به مردم دنیا ارائه دهند که در این بین نقش تشکل‌های دینی در دفاع نرم در برابر این تهاجم امری ضروری است.

 

این مقام مسئول در ادامه همچنین هدف سازمان تبلیغات اسلامی را استفاده از قابلیت‌های هیئات مذهبی در توسعه فرهنگی دانست و تصریح کرد: هیئات مذهبی در گسترش فرهنگ دینی نقش محوری دارند.

 

حجت‌الاسلام صفی‌یاری، به تشریح جایگاه هیئات مذهبی در جامعه اشاره کرد و افزود: امروز بیش از هر زمان دیگری جامعه ما احتیاج به فعالیت‌های فرهنگی در قالب تبیین و گسترش تعالیم اسلامی دارد و کسانی که به نحوی دست‌اندرکار فرهنگی و تاثیرگذار در جامعه هستند محرکان قوی و دارای نقش فوق‌العاده در تحول فرهنگی محسوب می‌شوند.

 

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی کردستان اظهار داشت: فعالیت هیئت های مذهبی به صورت منسجم و بدون هیچگونه توقع و چشمداشتی در مناسبت‌های ملی و مذهبی استان کاملا مشهود است.

 

وی انسجام هیئت های مذهبی را کلید حل بسیاری از مشکلات فرهنگی دانست و تصریح کرد: هیئت های باید با ارائه راهکار جدید بتوانند نسل جوان و نوجوان را جذب کنند و قابلیت عملیاتی داشته باشند و با ایجاد همدلی و اتحاد میان هیئات مذهبی کلید حل بسیاری از مشکلات باشند.

 

این مقام مسئول هیئت های مذهبی را مسئول ترویج روحیات نمازخواهی، حجاب‌داری، اطاعت از ولایت فقیه و گسترش فرهنگ دینی بین افراد جامعه به ویژه جوانان دانست و افزود: وجود این هیئات که نشات گرفته از قرآن کریم است گام موثری در تحول فرهنگی و دینی استان به شمار می‌آید.

 

حجت‌الاسلام صفی‌یاری همچنین به فعالیت کانون‌های فرهنگی و تبلیغی این استان اشاره کرد وگفت: این کانون‌ها باید با فرهنگسازی و برنامه‌سازی فرهنگی و دینی مناسب و همچنین بازبینی برنامه‌های مذهبی و قرآنی، نقاط ضعف و قوت خود را شناسایی کرده و در تولید برنامه‌های دینی و اسلامی ویژه جوانان تلاش بیشتری کنند.

 

مدیرکل اداره تبلیغات اسلامی کردستان خاطرنشان کرد: این کانون‌ها باید با اجرای برنامه‌های جذاب و تاثیرگذار در ایام مناسبت‌های ملی و مذهبی فضا را برای حضور بیش از پیش جوانان و نوجوانان فراهم کرده تا در راستای تبلیغ، ترویج فرهنگ اسلامی و مقابله با تهاجم نرم دشمنان نظام اسلامی بیش از پیش تلاش کنند.

 

پایان پیام/

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

کد خبر 30679

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha