جایگاه کنونی ایران در جهان و منطقه حاصل برکت خون شهداست

خبرگزاری شبستان: جانشین رئیس دانشگاه چمران اهواز، با بیان اینکه جایگاه کنونی ایران در جهان و منطقه حاصل برکت خون شهداست، اظهار داشت: باید قدردان خون شهدا و رهرو مسیر آنها باشیم و هیچگاه از راه شهدا خارج نشویم.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، دکتر محمد راضی جلالی، جانشین رئیس دانشگاه شهید چمران اهواز، امروز در اولین سالگرد خاکسپاری شهدای گمنام دانشگاه شهید چمران اهواز با عنوان «آسمان بی نشان»، بر ضرورت زنده نگه داشتن یاد و خاطره شهدا در جای جای کشور تأکید کرد و گفت: جایگاه کنونی ایران در جهان و منطقه حاصل برکت خون شهداست.

 

وی با تأکید بر اینکه باید قدردان خون شهدا و رهرو مسیر آنها باشیم و هیچگاه از راه شهدا خارج نشویم، تصریح کرد: دانشجویان بسیجی واقعا سنگ تمام گذاشتند و با همکاری معاونت فرهنگی دانشگاه مقدمات برگزاری با شکوه نخستین یادواره شهدای گمنام را فراهم کردند.

 

همچنین حجت الاسلام علی سرلک، محقق و کارشناسی مذهبی، با اشاره به اینکه خداوند مسیر عبادت را در مقابل انسان قرار داد تا از طریق نماز، روزه و دیگر واجبات الهی به او نزدیک تر شویم، اضافه کرد: در دل عبادت، خداوند نورانیتی به نام عبودیت نهاده که تا انسان اهل جهاد نباشد، عبودیت محقق نمی شود.

 

وی با اشاره به فلسفه جهاد و ارزش شهید و شهادت، جهاد را میدان اثبات «ایاک نعبد و ایاک نستعین» دانست و اذعان داشت: جهاد، مرحله نابی است که انسان را از قعر ظلمت به حقیقت نور هدایت می کند و همه عبادات ما برای این است که انسان مبارز و مجاهد تربیت شود.

 

وی جهاد را بالاترین مرحله توفیق انسان برای رسیدن به خدا و چهره کربلایی دین توصیف کرد و با بیان اینکه عبادت ما را در ساحل عبودیت می برد اما عبودیت محقق نمی شود مگر اینکه روحیه جهاد و شهادت تکثیر پیدا کند، افزود: مزیت نسبی ایران اسلامی انرژی هسته ای یا غیر هسته ای نیست بلکه شهدای ما هستند و امروز به برکت آنهاست که با وجود همه تیرگی ها دلهای نورانی در جوان های ما وجود دارد.

 

گفتنی است، سال 91 خاک دانشگاه شهید چمران اهواز پیکر دو شهید گمنام هشت سال دفاع مقدس رادر آغوش خود جای داد؛ این شهیدان 19 و 23 ساله به ترتیب در تک‌دشمن به قصر شیرین سال 67 و عملیات والفجر 9 در منطقه عمومی عملیاتی سلیمانیه به مقام شهادت نائل آمدند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 306622

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha