به گزارش خبرگزاری شبستان، به گفته کارشناسان اقتصادی در حدود 52 میلیارد دلار بودجه بین المللی اسلامی در بخش های متنوع تر سرمایه گذاری و در بازارهای جغرافیایی بهره برداری نشده مورد استفاده قرار خواهند گرفت.
به گفته این کارشناسان، سرمایه های اسلامی که اکنون در بازار سرمایه وجود دارند بالغ بر 52 میلیارد دلار است اما بخش عمده آن به ارزش خالص یا ویژه اختصاص داده شده است.
کارشناسان اقتصاد اسلامی معتقدند که اداره کنندگان بودجه های اسلامی باید به کالاهایی مانند طلا و نقره و فلزات و کشاورزی و همچنین بازارهای بهره برداری نشده اقتصاد اسلامی مانند بازارهای استرالیا، تایلند، ویتنام، آفریقا و آمریکای لاتین توجه داشته باشند.
به گفته آنها مدیران بودجه اسلامی باید پیشنهادهای جالبی را به سرمایه گذاران برای سرمایه گذاری در بازارهای اسلامی ارایه دهند.
بنابرگزارش دیلی نیوز، همچنین به اقتصاد کارشناسان اقتصادی صنایعی مانند کشتیرانی، تکنولوژی و هواپیمایی می توانند منابع خوبی برای افزایش سرمایه هایی برای به کار انداختن در بازار اقتصاد اسلامی باشد.
آنچه موردنظر این کارشناسان است این است که بودجه های اسلامی در بازارهای جدید اقتصادی به کار گرفته شوند تا به رونق این بازارها و در نتیجه شکوفایی اقتصاد جهانی کمک کنند.
پایان پیام/
نظر شما