علی اکبر توپچی، رییس فرهنگسرای قرآن با اشاره به طراحی برنامههای این فرهنگسرا در دو بخش شهری و منطقهای به خبرنگار شبستان گفت: خوشبختانه با پیگیریهای انجام شده برنامههای منطقهای این فرهنگسرا در بهار 90 تصویب شده و از اواخر فروردین ساکنان منطقه را تحت پوشش قرار میدهد.
وی درباره برنامه در نظر گرفته شده برای بهار 90 اظهارکرد: برگزاری سلسله نشستهای تخصصی «تربیت از نگاه قرآن» با حضور استادان دانشگاهی و حوزوی به منظور ورود راهکارهای مصحف شریف در حوزه اخلاق و تربیت به زندگی مردم و برگزاری کارگاه «هنر تلاوت» در راستای ارتقای توانمندی فنون تلاوت آیات الهی در علاقه مندان از جمله برنامههای پیش بینی شده بهار 90 به شمار میرود.
توپچی با بیان این مطلب که تدبر در قرآن در کنار پرداخت به ظواهر آیات آن از دیگر رویکردهای فرهنگسرای قرآن برای گسترش مفاهیم ناب الهی است، تصریح کرد: همسو با این هدف کارگاههای تدبر در قرآن و نیز کارگاه «مهارتهای زندگی قرآنی» با حضور دکتر اقبالی نسب برگزار میشود و طرح ارائه مباحث این کارگاهها در قالبهای متنوع نیز در دست انجام قرار دارد.
رییس فرهنگسرای قرآن از راه اندازی جلسات تفسیر با حضور میرباقری و از اواخر فروردین خبرداد و بیان کرد: این جلسات با عنوان «تفسیر نور» برگزار میشود و علاوه بر آن کارگاههای آموزشی «خانواده موفق از منظر قرآن» ویژه بانوان خانه دار نیز در فصل بهار تشکیل میشود.
اجرای طرح خوشنویسی آیات قرآن در قاب هنر
وی ادامه داد: برگزاری کارگاه آموزشی «شناخت بهتر حضرت زهرا (س)» با حضور خانمها عبدالباقی و یا فرهمند با نام «بانوی آب و آینه» و مسابقه کتابخوانی به مناسبت 14 خرداد سالگرد عروج ملکوتی امام خمینی (ره) و خلق تابلوهای خوشنویسی از سوره مبارکه کوثر توسط استادان برجسته در طرحی با عنوان «آیات قرآن در قاب هنر» از دیگر برنامههای تدارک دیده شده این فرهنگسرا برای بهار 90 است.
توپچی با بیان این مطلب که اجرای طرحهای بدیع از دیگر اقدامات فرهنگسرای قرآن در نخستین سال از دهه 90 است، عنوان کرد: تحلیل و ارزیابی فیلمها و مجموعههای تلویزیونی و برخی لوحهای فشردهای که در سطح شهر توزیع میشود در قالب طرح «با هم ببینیم» به منظور ارائه نقدهای جمعی در تحلیل آثار این عرصه و برپایی 5 نمایشگاه عرضه هنرهای خلق شده با الهام از آیات الهی از دیگر برنامههای بهار 90 است.
وی برگزاری آیینهای شادباش ویژه اعیاد مذهبی درپیش را از دیگر برنامه ریزیهای انجام شده برشمرد و ابرازکرد: برگزاری دورههای آموزشی در رشتهها و سطوح مختلف از دیگر اولویتهای کاری فرهنگسرای قرآن است که همسو با آن 28 عنوان دوره آموزشی در قالب 1806 کلاس آموزش حفظ، مفاهیم، روخوانی و دیگر رشتهها در سطوح مقدماتی و پیشرفته برگزار میشود که نزدیک به 2 هزار نفر را تحت پوشش قرار میدهد.
عضویت 50 هزار قرآن آموز در مدرسه مکاتباتی فرهنگسرای قرآن
توپچی اعلام کرد: تولید آثار جدید برای مدرسه مکاتباتی قرآنکه در حال حاضر 50 هزار عضو دارد و تعدادشان در اواخر سال 89 افزایش یافته است نیز به عنوان یکی از کلان طرحهای فرهنگسرا در دست انجام قرار دارد و انتظار میرود با راه اندازی پایگاه اطلاع رسانی فرهنگسرای قرآن زمینه ارتباط هرچه بیشتر با علاقه مندان فراهم شود.
رییس فرهنگسرای قرآن با اعلام نظر مساعد سازمان فرهنگی هنری شهرداری تهران نسبت به طرحهای شهری این فرهنگسرا بیان کرد: انتظار میرود با این نظر موافق مسابقات قرآنی محلات در گروه خواهران و برادران و جشنواره قرآنی کودک و نوجوان پس از توقف در سال 89 در کنار چند طرح جدید دیگر ویژه شهروندان تهرانی در سال 90 برگزار شود.
وی با اشاره به تداوم برپایی مجامع قرآنیان و قاریان شهر تهران در سال 90 اظهارکرد: این مجامع که تا کنون 55 استاد و پیشکسوت قرآنی گمنام شهر تهران را شناسایی و مورد تجلیل قرار داده است در سال جهاد اقتصادی نیز تداوم یافته و نخستین جلسه آن 28 اردیبهشت در مسجد جامع امام جعفر صادق (ع) میدان فلسطین برپا میشود.
پایان پیام/
نظر شما