به گزارش خبرگزاری شبستان از هرمزگان، اسماعیل دلشاد در جمع خبرنگاران اظهار کرد: تندیس پرفسور محمود حسابی، زکریا رازی، استاد محمد حسین شهریار، ابوالقاسم فردوسی، غلامرضا تختی، میرزا محمد تقی خان امیر کبیر و محمد حسین فهمیده در عمق تقریبی 6 متری آب های خلیج فارس در کنار پارک زیتون قشم نصب شده است.
وی، انتقال تندیس مشاهیر بزرگ ایران در حوزه های شعر و ادب، ریاضی، ورزشی، سیاسی، پزشکی و دفاع مقدس به موزه زیر آب در قشم را با هدف آشنا ساختن گردشگران داخلی و خارجی با مشاهیر عرصه های مختلف ایران زمین برشمرد.
به گفته دلشاد، موزه غدیر خلیج فارس به عنوان نخستین موزه زیر آب ایران و دومین موزه زیر آب دنیا پس از موزه زیر آب در کشور مکزیک نقش مهمی در توسعه گردشگری در این منطقه خواهد داشت.
وی با اشاره به استفاده از بتن مخصوص برای ساخت این تندیس ها همچنین از وزن یک هزار و 500 کیلو گرمی برای هر یک از این تندیس های انتقال یافته به زیر آب در جزیره قشم خبر داد.
به گفته رییس هیات ورزش های جانبازان استان فارس، با گذشت سه روز از نصب تندیس مشاهیر در جزیره زیبای قشم، چندین گروه غواصی با سفر به زیر آب از نخستین موزه زیر آب ایران بازدید کردند.
وی در ادامه با اشاره به هزینه 100 میلیون ریالی برای ساخت این تندیس ها بیان داشت: هزینه ساخت تندیس هفت مشاهیر یاد شده بدون دریافت کمک از هیچ دستگاه و ارگانی و به صورت شخصی و با مشارکت چهار تن از جانبازان استان فارس طی مدت یک ماه ساخته شده است.
به گزارش روابط عمومی سازمان منطقه آزاد قشم، وی در پایان همچنین از نگهداری و نظافت تندیس های نصب شده در نخستین موزه زیر آب ایران در ساحل جنوبی جزیره زیبای قشم در کنار پارک زیتون توسط مسئولان باشگاه غواصی پارک زیتون قشم خبر داد.
تندیس هفت تن از مشاهیر همزمان با روز عید سعید غدیرخم و با حضور جمعی از مسئولان و مردم خونگرم جزیره قشم در آبهای جزیره قشم نصب شد.
پایان پیام/
نظر شما