به گزارش خبرنگار پارلمانی خبرگزاری شبستان، عزیزی فارسانی، نماینده فارسان در موافقت با وزیر پیشنهادی آموزش و پرورش گفت: تمامی مخالفت نمایندگان مخالف در قالب سوال بود. در گام اول باید بگوییم نگاه فانی به آموزش و پرورش یک نگاه کلی است و اگر نمایندگان رسالت آموزش و پرورش را مطالعه کنند تمام نقاط ضعف و قوت برای آنها تشریح شده است.
وی با اشاره به اسناد بالادستی مصوبات شورای عالی انقلاب فرهنگی و سند تحول بنیادین افزود: تمام برنامهها و اهداف آموزش و پرورش برای رسیدن به تعالی و قرب الهی در سند تحول اشاره شده است اما چرا این اهداف اجرایی نشد به دلیل نداشتن نقشه راه است که در برنامه فانی به عنوان نقشه راه به آن اشاره شده است.
این نماینده مجلس با بیان اینکه برای تحقق اهداف اسلامی مستلزم تلاش همهجانبه در تمام عرصهها هستیم، خاطرنشان کرد: عرصه تعلیم و تربیت از مهمترین عرصههای تعالی و ارتقای سرمایههای انسانی است که میتواند در ابعاد گوناگون موثر باشد.
وی ادامه داد: از بعد شخصیتی فانی انسانی بااخلاق و ولایتمدار است و در بعد علمی متخصص، کاردان، پژوهشگر و مولف چندین کتاب است. او مولف چندین طرح و پروژه آموزشی است. فانی در کالبد آموزش و پرورش رشد یافته است و با چالشهای موجود آشناست.
وی گفت: داشتن برنامه راه در برنامههای او و نهاییکردن این برنامهها در سطوح مختلف آموزش و پرورش از امتیازات برنامه فانی است.
وی اظهار کرد: توجه به اقتصاد آموزش و پرورش و عملیاتیکردن بودجه آن، کاهش تمرکززدایی، تعیین استانداردها و شاخصها، اجرای تدریجی و هوشمندانه برنامهها متناسب با اولویتها از دیگر امتیازات این وزیر پیشنهادی است.
پایان پیام/
نظر شما