مهم ‌ترین نقش کمیسیون بانوان مهندسی و ساماندهی فرهنگی است

خبرگزاری شبستان: رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام رهبری در دانشگاه‌ های خوزستان، اظهار داشت: مهم ‌ترین امری که کمیسیون بانوان باید انجام دهد مهندسی و ساماندهی فرهنگی در سه گروه هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان است.

به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، حجت‌الاسلام سیدمحسن شفیعی، رئیس دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ های خوزستان، در دیدار اعضای کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز، با بیان اینکه مهم ‌ترین فلسفه کمیسیون بانوان نقش ‌آفرینی در یکسان ‌سازی عرضه و تقاضا در حوزه مربوط به زنان است، گفت: مهم ‌ترین امری که کمیسیون بانوان باید انجام دهد مهندسی و ساماندهی فرهنگی در سه گروه هیأت علمی، کارکنان و دانشجویان است.

 

وی با بیان اینکه در عین حال که این سه مجموعه هدف نقاط مشترکی دارند، هر کدام به فراخور اقتضائاتی دارند که باید مورد توجه قرار گیرد، تصریح کرد: لازم است برای هر بخش برنامه‌ ریزی خاصی با توجه به شرایطشان صورت گیرد و نیز تفاوت در جنسیت نیز مورد توجه باشد.

 

وی با اشاره به اینکه باید اذعان داشت نظام اجتماعی ما مردانه نوشته شده و آنجا که می‌ خواهیم برنامه‌ ریزی کنیم با توجه به اینکه ویژگی‌ ها و تفسیر مردانه این کار را انجام می ‌دهیم به مشکل برمی‌ خوریم، افزود: در حال حاضر آمار دانشجویان دختر به مرور به 60 درصد رسیده لاکن ساختار اداری و نگاه آموزشی ‌مان پسرانه است.

 

مسئول نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه‌ شهید چمران اهواز، ادامه داد: به نظر می‌ رسد بزرگترین مشکلی که امروز به برنامه ‌های فرهنگی ما آسیب زده، رویکرد مسائل بودجه ‌ای می باشد، در حالی که بسیاری از مواقع مهم‌ ترین کار این است که در کنار طرح مسئله پاسخ هم ارائه دهیم.

 

وی با بیان اینکه می‌توان از فضاهای موجود فرصت فرهنگی ایجاد کرد، یاد آور شد: پیشنهاد می ‌شود کمیسیون امور بانوان یک دغدغه را برجسته و برای آن طرح پیشنهادی ارائه کند و در نظر داشت برخی از طرح ‌ها با توجه به امکانات دانشگاه عملی است و تنها اراده و عزم می ‌خواهد بنابراین برنامه ‌هایی طراحی شود که با استفاده از ظرفیت ‌های دانشگاه قابل اجرا باشد.

 

وی با تأکید بر اینکه اساس اصلاح فرهنگی از بانوان آغاز شود، اضافه کرد: آنچه فعالیت برای دانشجویان دختر و کارکنان بانو انجام گیرد مؤثر در ترمیم فضای فرهنگی جامعه است و نهاد نمایندگی رهبری در دانشگاه چمران نیز آمادگی خود را در حمایت، همکاری، پشتیبانی و مشارکت در این حوزه اعلام می کند.

 

همچنین دکتر پروین گلی زاده، مسئول کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز، ضمن ارائه گزارشی از عملکرد کمیسیون بانوان این دانشگاه، اذعان داشت: برنامه های متعددی در جهت ارتقای سلامت و آگاهی بانوان شاغل در حوزه بیماری ها و مسابقات ورزشی به مناسبت های مختلف اجرا شده است.

 

وی با بیان اینکه در بخش زنان هر چقدر سرمایه گذاری و هزینه کنیم، منفعت است چرا که به کاهش هزینه های مالی آتی و پایین آمدن آسیب های روانی و اجتماعی منجر می شود، عنوان کرد: کسب مهارت های زندگی، روابط همسران، روابط والدین با فرزندان و حتی روابط همکاران با هم جزو مواردی است که می توان با آموزش، آنها را کسب کرد.

 

وی با اشاره به اینکه کمیسیون امور بانوان برای آنها برنامه برگزاری کارگاه و دوره آموزشی دارد اما مسئله ای که همواره مطرح است، تأمین بودجه بوده که علت آن، تعریف نشدن محل تأمین بودجه کمیسیون در دانشگاه می باشد، تأکید کرد: اخیراً با نظر و پیشنهاد معاون اداری و مالی قرار شد بخشی از هزینه کارگاه های آموزشی را معاونت فرهنگی و اجتماعی تقبل کند.

 

دکتر گلی زاده، از برگزاری کارگاه آموزشی در خصوص مشکلات استخوانی و دردهای مفاصل در آبان ماه خبر داد و با بیان اینکه این کارگاه به طور مشترک برای خانم ها و آقایان شاغل دانشگاه برگزار می شود، ابراز کرد: یکی از مشکلات این تشکیلات نداشتن دفتر کار و امکانات ثابت است که انتظار داریم نهاد رهبری دانشگاه برای حل این مشکل مساعدت و همکاری کند.

 

لازم به ذکر است، در این نشست تعدادی از اعضای کمیسیون امور بانوان دانشگاه شهید چمران اهواز، از جمله دکتر کسمتی و شریفی نیا، به بیان برخی دغدغه ها و مشکلات حوزه زنان در دانشگاه پرداختند.

 

پایان پیام/
 

کد خبر 306219

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha