به گزارش خبرگزاری شبستان از قم، فاطمه پورمحمدی، مشاور استاندار قم، شب گذشته(23فروردین) در اولین جلسه شورای آموزش و پرورش استان در سال جاری، که با حضور استاندار قم در تالار امام رضا(ع) استانداری برگزار شد، با تاکید بر ضرورت توانمندسازی دختران روستایی، اظهار داشت: زنان نیمی از پیکره هر جامعه اند و جامعه ای که بخواهد نسلی بارور و پویا در زمینه های اقتصادی، اجتماعی و فرهنگی تربیت کند طبعا نیازمند نیروی عظیم زنان خواهد بود.
وی، با بیان اینکه با به کارگیری توانایی ها و خلاقیت های دختران و زنان در امور مختلف می توانیم حافظ عدالت اجتماعی باشیم، خاطرنشان کرد: در طرح توانمندسازی دختران روستایی از طریق برگزاری کارگاه آموزشی مهارت های زندگی با رویکرد دینی در زمینه های هنر مهرورزیدن، تربیت دینی فرزندان، مهارت های حل مساله، سطح آگاهی 2هزار و 400 نفر از دختران جوان روستا و حاشیه شهر افزایش پیدا می کند.
پورمحمدی، تاکید کرد: حداقل افراد حاضر در هر دوره 30 نفر و هر دوره آموزشی شامل 12 جلسه می باشد که 6 جلسه مباحث برنامه آموزشی، سه جلسه آموزش احکام و سه جلسه آموزش بهداشت و تغذیه است.
مشاور استاندار قم در آموزش و پرورش، انعقاد موافقت نامه بین آموزش و پرورش و استانداری، اعلام مجریان طرح با خانه بهداشت، جمعیت هلال احمر، ائمه جماعات روستاها و ... را از مصوبات مورد درخواست اجرای طرح توانمندسازی دختران روستایی عنوان کرد.
وی افزود: مبلغ 12میلیون تومان برای اجرای طرح توانمندسازی دختران روستایی اختصاص پیدا کرده است.
پورمحمدی، تعمیق و تبلیغ الگوها و آموزه های اسلامی توام با سلامتی و نشاط و ایجاد آمادگی برای پذیرش مسئولیت های زندگی، ارتقای سطح آگاهی های دختران روستایی در زمینه بهداشت و تغذیه، ارتقای سطح فرهنگی و تربیتی زنان و دختران، آشنایی دختران نسبت به هویت و ارزشمندی خود و مسایل بلوغ، آموزش مهارت های زندگی و ... را از اهداف اجرای طرح توانمندسازی دختران روستایی برشمرد.
پایان پیام/
نظر شما