به گزارش خبرگزاری شبستان از اهواز، لفته منصوری، مدیر کل کتابخانه های عمومی خوزستان، در جلسه مشترک انجمن کتابخانه های عمومی و نهضت مطالعه مفید مسجدسلیمان، گفت: کتابخانه در هر شهر نماد میراث مکتوب اسلامی، ایرانی و محلی است و این میراث به عنوان سرمایه ای از گذشتگان باید در جهت تربیت فرزندانمان و بازآفرینی مجد و عظمت اسلامیمان قرار گیرد.
وی با بیان اینکه کتابخانه یک مرکز خاموش فرهنگی نیست، خاطرنشان کرد: مهم نیست ساختمان کتابخانه متعلق به چه سازمانی باشد بلکه مهم بهره برداری از آن برای خیزشی بزرگ در جهت مجد و عظمت فرهنگی و علمی در دهه چهارم انقلاب شکوهمند اسلامی است.
منصوری، با اشاره به اینکه در حال حاضر مسجدسلیمان دارای 6 باب کتابخانه عمومی است، اضافه کرد: در این شهرستان هزار و 997 متر مربع زیربنای کتابخانه ای،60 هزار و 776 جلد کتاب، 7 هزار و 106 عضو، 22 دستگاه رایانه وجود دارد و در طرح کتاب من نیز تعداد درخواست ها چهار هزار و 290 درخواست بوده است.
وی افزود: مسجد سلیمان بر اساس مقایسه انجام شده در شاخص های مختلف در میان شهرستان های همطراز گروه د (شامل گتوند، باوی، خرمشهر ، مسجدسلیمان، باغملک، رامهرمز، شادگان، ایذه) در شاخص سرانه نفر کتابخانه شهرستان مسجدسلیمان در رتبه سوم، در شاخص سرانه زیربنا رتبه ششم، در شاخص سرانه کتاب و رایانه رتبه چهارم، شاخص سرانه عضو رتبه دوم و در طرح کتاب من در رتبه پنجم قرار دارد.
وی عنوان کرد: یکی از خیرین شهرستان مسجدسلیمان به نام اردشیر متین یک باب ساختمان 2 طبقه را با صرف هزینه ای با لغ بر یک میلیارد ریال در منطقه سی برنج مسجد سلیمان در جوار مدرسه دخترانه بنت الهدی ساخته و به عنوان صدقه جاریه ای برای مرحومه فرنگیس متین، خواهر ایشان که سال ها در این مدرسه درس خوانده و تدریس کرده به عنوان کتابخانه عمومی به نهاد کتابخانه های عمومی اهدا کرد که در آینده نزدیک توسط اداره کل کتابخانه های عمومی تجهیز و رسماً افتتاح می شود.
لازم به ذکر است، در پایان سفر یک روزه مدیرکل و کارشناسان اداره کل به مسجدسلیمان نتیجه بازدید از کتابخانه های عمومی شهرستان مسجد سلیمان بر اساس نرم افزار سپهر در جمع کتابداران این شهرستان ارائه و در یک محیط صمیمی مسائل و مشکلات کتابداران و کتابخانه های عمومی بررسی شد.
پایان پیام/
نظر شما