به گزارش خبرنگار شبستان، رییس دانشگاه علوم پزشکی تهران در چهارمین کنگره بینالمللی تازهترین دستاوردهای پژوهش در پزشکی مولکولی، سلولی و بالینی با اشاره به بهروزشدن دانش پزشکی با شتاب زیاد اظهار کرد: در حوزه پزشکی هر روز شاهد اتفاقات جدیدی هستیم.
وی افزود: در برخی رشتهها که ارتباط با مراکز تولید دانش بیشتر است دانش نیز بهروزتر است، در حالی که در مراکزی که با مراکز تولید دانش ارتباط کمتری دارند این اتفاق رخ نمیدهد.
وی با بیان اینکه وظیفه ما به عنوان دانشگاه علوم پزشکی تهران ارتباط با حوزه خارج از کشور است، گفت: دانش یک مجموعه بشری است که مربوط به تمام افراد بوده و زکات آن آموزش به مردم است چرا که در خدمت مردم قرار دارد.
وی با بیان اینکه باید با نگاه یادگیری به دانش نگاه کنیم، گفت: تجربه در مورد خودم این بود که بدون تغییر در تجهیزات و کادر پزشکی و تنها با بکارگیری نگاه یادگیری توانستیم زمان پیوند کبد را با مطالعات اخیر یک و نیم ساعت کاهش بدهیم.
وی خاطرنشان کرد: دلیل گرامیداشت مقام استاد یلدا در این کنگره این است که دکتر یلدا به چیزهایی که دیگران کمتر توجه میکنند، توجه میکرد و آن جنبه حرفهای پزشکی است که امروز به صورت یک الگوی اخلاق رفتار پزشکی درآمدهاند.
وی در ادامه همایش در جمع خبرنگاران در خصوص اهداف این همایش گفت: این همایش در راستای غنیکردن ارتباط با پزشکان خارج از کشور برگزار میشود.
وی همچنین این کنگره را محیط تبادل اطلاعات روز دنیا برشمرد و گفت: در این کنگره رشتههای مختلف از پزشکی مولکولی تا پزشکی بالینی در فضای تبادل افکار شرکت کرده و به برترین طرح جایزه دکتر یلدا اهدا میشود.
وی در پاسخ به سؤال خبرنگاران مبنی بر بینتیجهبودن برخی پژوهشها اظهار کرد: ممکن است از 10 پژوهش پژوهشگاههای بزرگ 3 پژوهش نتیجه داشته باشد لذا لزوما همه طرحهای پژوهشی به نتیجه نمیرسند و حداقل این است که میتوان از شواهد بدستآمده در این پژوهشها برای کارهای تحقیقاتی بعدی استفاده کرد.
وی خاطرنشان کرد: بودجه پژوهشی در دانشگاه تهران برای سال جاری 4 تا 5 میلیارد تومان است که یکپنجم نیاز دانشگاه است و ما مجبوریم برای طرحها رنکینگ انجام داده و منابع را برای طرحهای اولویتدار اختصاص دهیم.
پایان پیام/
نظر شما