به گزارش خبرگزاری شبستان از سنندج، رئوف رحیمی، معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان، امروز (1 آبان) در جلسه کمیته هماهنگی ساماندهی سرمایهگذاری و توسعه اشتغال پایدار در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت در سنندج، گفت: کمیته امداد استان کردستان در سالهای اخیر از طریق کارها و تلاشهای امدادگران در بین تمامی دستگاههای اجرایی بیشترین اشتغالزایی را داشته و رتبه نخست در این زمین را به خود اختصاص داده است.
وی ایجاد اشتغال در روستاها را اقدامی پیشگیرانه برای جلوگیری از مهاجرت بیرویه و مشکلات شهری ذکر کرد و افزود: مدل کارآفرینی و ایجاد اشتغال در کمیته امداد استاندارد خاص خود را پیدا کرده است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان با بیان اینکه ایجاد شغل صرفا با پرداخت تسهیلات صورت نمیگیرد، اذعان کرد: منابع مالی یکی از منابعی است که در ایجاد شغل اهمیت بسزایی دارد.
رحیمی تصریح کرد: تلاش کمیته امداد در راستای ایجاد مراقبت از پروژهها و ارائه خدمات کارآفرینی است که موجب بالا رفتن تولیدات و ثروت در روستاها به نقطه مطلوب میشود و اجرایی شدن این امر زمینه اشتغالزایی خواهد شد.
وی افزود: استفاده از ظرفیتهای موجود در شهرها و روستاها، ایجاد بانکهای اطلاعاتی از همه مخاطبان (اعم از بیکار و شاغل)، مطالعات کار حوزه پروژه انجام شده، مطالعه علمی و کاربردی توسط دانشگاهها، اطلاعات جمعیت مخاطب به اضافه توان بالقوه و آموزش به مخاطبان از سیاستهای اجرایی برای اشتغالزایی در روستاها و شهرهای زیر 20 نفر جمعیت است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد امام خمینی(ره) استان کردستان گفت: 12 میلیارد تومان در حوزه اشتغال خانگی برای کردستان در نظر گرفته شده است، که 6 میلیارد تومان آن در اختیار کمیته امداد قرار دارد که 600 میلیون تومان آن به کمیته امداد بیجار داده میشود.
رحیمی با بیان اینکه شهرستان بیجار در زمینه فعالیتهای فرهنگی همواره پیشتاز بوده است، گفت: میتوان در ایجاد و اجرایی کردن کمیته صنایع دستی در راستای اشتغال روستاییان در این شهرستان امیدوار بود.
وی افزود: اعتبارات این بخش از محل اعتبارات شورای عالی ایجاد اشتغال است که 24 میلیارد تومان به استان اختصاص یافت و بیجار بیشترین متقاضی در این بخش داشته است.
معاون اشتغال و خودکفایی کمیته امداد کردستان خاطرنشان کرد: از 6 هزار و 628 ثبتنام در سایت در طول 15 روز، حدود هزار مورد از شهرستان بیجار بوده است و این استقبال نگرانیها را در زمینه مهاجرت روستاییان به شهرها و خالی از سکنهشدن روستاها کاهش میدهد.
وی با اشاره به اینکه ایجاد مجتمعهای تولیدی و خدماتی و رفاهی در روستاها یکی دیگر از منابع درآمدی روستائیان است، اظهار داشت: از آنجایی که ساکنین روستاها به این خدمات نیاز دارند لذا کمیته امداد امام خمینی(ره) تا سقف 700 میلیون تومان از محل منابع خود را در این زمینه هزینه میکند.
وی ایجاد نمایشگاه فصلی عرضه محصولات روستایی را یکی دیگر از ظرفیتها برای ایجاد درآمد و اشتغالزایی روستاییان نام برد و عملی کردن این طرح در روستاها را لازمه ایجاد انگیزه برای ماندگاری روستاییان دانست و بر تشکیل کمیتههای فرعی در راستای ایجاد اشتغال در روستاها و شهرهای زیر 20 هزار نفر جمعیت تأکید کرد.
پایان پیام/
نظر شما