آشنایی مردم با نهج البلاغه تبعات مثبتی برای جامعه دارد

خبرگزاری شبستان: رئیس مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه با تاکید بر لزوم اهتمام برای آشنایی بیشتر مردم با مفاهیم نهج البلاغه گفت: قطعا این شناخت تاثیرات بسزایی در جامعه به همراه دارد.

حجت الاسلام محمد رضازاده جویباری، رییس موسسه قرآن و نهج البلاغه کشور در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان در قم ضمن گرامیداشت عید غدیر خم گفت: حادثه‌ای که در سال 13 هجری قمری در برگشت از حجة‌الوداع اتفاق افتاده در تاریخ ثبت شده و اصل این اتفاق مورد اتفاق تمام فرق اسلامی است.


رییس موسسه قرآن و نهج البلاغه کشور تصریح کرد: غدیر به قدری مهم است که خدای متعال قبولی 23 سال تلاش پیامبرش را به ابلاغ این موضوع در میان مسلمین مشروط می کند.


وی در ادامه با اشاره به آیات موجود در خصوص این موضوع خاطرنشان کرد: آیات اکمال دین و اتمام نعمت و مأیوس شدن دشمنان با انتصاب امام علی (ع) به جانشینی پیامبر مسئله ای نیست که به سادگی بتوان از آن گذشت.


حجت الاسلام رضازاده جویباری ادامه داد: متاسفانه اتفاقاتی که چند ماه بعد توسط عده‌ای رخ داد باعث ایجاد اختلاف در میان مسلمانان شد که تاکنون هم مشکلاتی را برای جامعه اسلامی بوجود آورده است.


وی در ادامه با اشاره به جایگاه کتاب عظیم الشان نهج البلاغه خاطرنشان کرد: جایگاه نهج‌البلاغه و معارف بلند آن امری است که بر مسلمانان پوشیده نیست، امام راحل و مقام معظم رهبری هم در فرازهای مختلفی بر لزوم آشنایی بیشتر جامعه با مفاهیم این کتاب تاکید داشته اند و این این در حالی است که جامعه ما از معارف نهج‌البلاغه دور است.


رئیس مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه افزود: امسال همزمان با عید سعید غدیر خم دوره جدید مسابقات ملی کتابخوانی قرآن و نهج البلاغه برگزار می شود و شرکت کنندگان از سراسر کشور می توانند با تهیه کتاب ویژه این مسابقات در این رقابت ها شرکت کنند.


مطالعات دینی مردم در حد انتظار نیست//نهج البلاغه قرآن ناطق است
وی ادامه داد: متاسفانه در جامعه امروز مطالعه دینی مردم کم است، شاید البته مشکلات مادی موجود تا حدی باعث ایجاد این وضعیت باشد ولی در مجموع باید تلاش های جدی برای آشنایی مردم با کتب دینی صورت گیرد که از مهم ترین آنها نهج البلاغه می باشد که از آن با عنوان قرآن ناطق نام برده می شود.


حجت الاسلام رضا زاده جویباری افزود: نهادهای مختلفی همچون حوزه ای علمیه، دانشگاه ها و مخصوصا رسانه ملی در گسترش این مفاهیم قادر به ایفای نقشی تاثیرگذار هستند.


وی با تاکید بر لزوم همکری این نهادها اضافه کرد: نهادهای مذکور می توانند با هم زمینه ای ایجاد کنند تا مردم نسبت به فراگیری معارف دین، قرآن و نهج البلاغه بیشتر اهتمام ورزند و در آینده شاهد باشیم که این شناخت چه تاثیرات مثبتی در رفتار عموم مردم در جامعه بجای می گذارد.


رسانه ملی نقش بسزایی در انتقال مفاهیم نهج البلاغه به جامعه دارد
رئیس مؤسسه قرآن و نهج‌البلاغه گفت: تا کنون رایزنی هایی هم با رسانه ملی داشته ایم که البته امیدواریم در این خصوص همکاری بیشتری صورت گرفته و برنامه های تولید شده در این خصوص در ساعاتی از شبانه روز که مخاطب بیشتری پای رسانه است، پخش شود تا مردم بیشتر با این مفاهیم آشنا شوند.


پایان پیام/
 

کد خبر 305542

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha