انگلیسی نوشتن نسخه های پزشکی ظلمی بزرگ به فرهنگ اسلامی و فارسی است

معاون اول رئیس جمهور، انگلیسی نوشتن نسخه های پزشکی را ظلمی بزرگ به فرهنگ اسلامی و فارسی دانست و از پزشکان خواست تا نسخه های بیماران را به فارسی بنویسند.

به گزارش خبرگزاری شبستان، محمدرضا رحیمی، معاون اول رئیس جمهور امروز در همایش "جشن سلامت" در هفته جهانی سلامت با اشاره به تحریم ها و تهدیدهای ابرقدرت ها علیه ایران گفت: تحریم ها و تهدیدها علیه کشور ایران نتوانست روح و جسم این کشور را به مخاطره بکشد و به شدت شکست خورد. در این تحریم ها ما به ساخت سه نوع داروی ضدسرطان دست یافتیم و توانستیم 95 درصد از داروها را خود  تولید کنیم.

 

رئیس شورای عالی سلامت کشور با اشاره به ساخت استخوان زنده از استخوان مرده افزود: ما در این تحریم ها توانستیم استخوان زنده را از استخوان مرده تولید کنیم و در شکستگی های مختلف به کار ببریم، همچنین توانستیم به انواع فناوری ها دست یافته و تمامی توطئه ها را با شکست رو به رو کنیم.

 

رحیمی با اشاره به جلوگیری از ارائه سوخت به هواپیماهای ایرانی و قطع سوخت این هواپیماها از سوی قدرت های منطقه خاطرنشان کرد: طبق تعالیم اسلامی ما دستور مقابله به مثل داریم ما نیز به هیچ کدام از هواپیماهای غربی در ایران سوخت نمی دهیم.

 

وی با بیان اینکه صادرات غیرنفتی ایران به 36 میلیارد دلار رسیده است، خاطرنشان کرد: در سال 90 این مبلغ به 45 میلیارد دلار می رسد و بیشترین رشد اقتصادی را در شرایط تحریم به ثبت می رساند.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به اجرا شدن قانون هدفمندی یارانه ها در شرایط تحریم خاطرنشان کرد: تا به امروز هر خانواده چهار نفره به طور متوسط 178 هزار تومان و به طور میانگین دویست هزار تومان یارانه دریافت کرده است. با این حساب اقشار آسیب پذیری که مقرری چهل تا شصت هزار تومانی از کمیته امداد دریافت می کرده اند در حال حاضر مقرری شان دویست هزار تومان است.

 

وی ادامه داد: با جمع مبالغ دریافتی و اضافه کردن یک میلیون و پانصد هزار تومان وام قرض الحسنه این خانواده ها می توانند در سال با دریافت مبلغ سه میلیون و نهصد هزار تومان  زندگی آبرومندانه ای را مدیریت کنند.

 

رحیمی خاطرنشان کرد: هدفمندی یارانه ها نشان دهنده ثبات و امنیت در کشور است. با اجرایی شدن قانون هدفمندی یارانه ها ما الگویی مطلوب را به جهان ارائه می دهیم و آن الگو ریشه کن کردن فقر در سراسر کشور ایران است.

 

معاون اول رئیس جمهور اظهار کرد: با اجرایی شدن هدفمندی یارانه ها متوسط زندگی دهک های پایین تامین شد و هیچ کس در ایران با پوشش این قانون بدون بیمه باقی نمی ماند. در حقیقت این قانون آرامش روحی و جسمی را برای مردم به همراه دارد.

 

وی با بیان اینکه 25 درصد از سلامتی مردم در وزارت بهداشت تعریف می شود، خاطرنشان کرد: هشتاد درصد از بهداشت و سلامت مردم مربوط به خود آنهاست که باید در این زمینه توجه بیشتری از خود نشان دهند.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ساخت 2400 مرکز بهداشتی در کشور افزود: افزایش تخت های بیمارستانی در جهت تامین سلامت جسمی و روحی مردم از جمله اقدامات وزارت بهداشت در سال گذشته بود که بسیار قابل تقدیر است.

 

 

 

وی گفت: در سال جهاد اقتصادی با اجرایی شدن طرح "میزان" یک و نیم میلیون تومان اعتبار برای کارمندان آموزش و پرورش، بهداشت و درمان، بازنشستگان، کارگران و تمام ایرانیان در اختیار قرار می دهیم و این امر متولدین ما در 18 سالگی برای ازدواج، دانشگاه و اداره یک زندگی مطلوب، آسایش خاطر دارند و هیچ فقیری یافت نمی شود.

 

 

رئیس شورای عالی سلامت کشور با بیان اینکه سال 90 آغاز شکوهمند یک دهه شکوهمند ایرانی است، خاطرنشان کرد: جهاد به معنای تلاش و کوشش زیاد است و ما در مقابل تمام تحریم ها جهادی مضاعف کردیم. در سال گذشته دولت موفق شد یک میلیون و 750 هزار شغل ایجاد کند. امسال این میزان به 2500 هزار شغل در کشور ارتقا می یابد، در حقیقت نرخ بیکاری به پنج درصد می رسد.

 

وی در بیان اینکه سود زیاد بانک ها را متوقف می کنیم، افزود: با اصلاح ساختار نظام سود در بانک ها بهداشت روانی و جسمی مردم را تامین می کنیم و با بالا بردن تولید، نرخ تورم را کاهش می دهیم.

 

وی ادامه داد: در سال 90 با جهاد اقتصادی در تمام زمینه ها تمام ایرانیانی که در شهر و روستا برای مسکن ثبت نام کرده اند، خانه دار می شوند.

 

وی گفت: در سال گذشته دو هزار واحد مسکونی در روستاها ساخته شد که این آمار در سال 90 به ششصد هزار واحد مسکونی برای روستاییان ارتقا می یابد.

 

رحیمی با اشاره به رواج سنت زیرمیزی در میان پزشکان تاکید کرد: اگر پزشکان می خواهند زیرمیزی بگیرند، آشکارا بگیرند. در اینجا چند توصیه به پزشکان می کنم و آن اینکه بیماران را به بیمارستان های دلخواهشان راهنمایی کنید.

 

وی با بیان اینکه پزشکان از جمله اقشاری هستند که وضع خوبی به لحاظ تامین امرار معاش در زندگی دارند، خاطرنشان کرد: این موضوع یک توصیه است می توانند پزشکان آن را بپذیرند یا آن را رد کنند. اگر پزشکان هزینه های درمانی را کم کنند، ممکن است کمی کمتر منفعت ببرند اما این امر فعالیت خوب پزشکان را در عرصه سلامت زیرسوال نمی برد.

 

معاون اول رئیس جمهور با اشاره به ناخوانا بودن و نامفهوم بودن برخی از نسخه ها و آزمایشات پزشکی افزود: بنده برای خواندن یکی از نسخه های نزدیکانم دو نفر مترجم گرفته ام اما هیچ کدام از آنها از نوشته های پزشک سردر نیاوردند. من به پزشکان توصیه می کنم آزمایش ها و نسخه های بیماران را فارسی بنویسند. انگلیسی نوشتن این نسخه ها ظلمی بزرگ به فرهنگ اسلامی و فارسی است. این موضوع طبق سیاست های غربی بر ما تحمیل شده و بهتر آن است ما این روش را اصلاح کنیم.

 

در پایان این مراسم از وزیر رفاه و تامین اجتماعی، وزیر آموزش و پرورش، وزیر بازرگانی، وزیر جهاد کشاورزی، رئیس دیوان عدالت اداری، رئیس حفاظت از محیط زیست، معاون توسعه و مدیریت و سرمایه های انسانی رئیس جمهور، معاون علمی فناوری رئیس جمهور، رئیس استاندارد و سلامت کشور، شهردار، رئیس کمیسیون بهداشت و درمان، رئیس سازمان دامپزشکی کشور و معاون سازمان نظام پزشکی به عنوان حامیان و دوستداران سلامت تقدیر شد.

 

یادآور می شود: در پایان این مراسم از تمبر یادبود هفته سلامت رونمایی شد.

 

پایان پیام/

 

کد خبر 30544

نظر شما

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
captcha