فاطمه ملک زاده، معلم کلاس دوم دبستان دخترانه کوثر و مجری طرح مسجد محله ما در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری شبستان از رشت با بیان اینکه نباید مسائل آموزشی را به مدارس محدود کرد، اظهار کرد: باید بین محیط مدرسه و محیط اجتماعی ارتباط برقرار کنیم تا بتوانیم کودکانی اجتماعی با تربیت دینی پرورش دهیم.
وی ادامه داد: اساس بزرگسالی هر فردی به چگونگی تعلیم و تربیت آن در دوران کودکی بستگی دارد و باید در این دوران هویت دینی کودکان را تقویت و تحکیم کرد.
ملک زاده با اشاره به اینکه طرح مسجد محله ما بر اساس درس مسجد محله ما در کتاب بخوانیم دوم دبستان و برای دانش آموزان این کلاس اجرا شده است، اظهار کرد: با اجرای این طرح خواستیم تا دانشآموزان دوم دبستان به صورت عینی با کارکردهای مسجد آشنا شده و از طریق یادگیری مشارکتی که جذابترین نوع یادگیری است این مفاهیم در ذهنشان ماندگار شود.
وی با بیان اینکه بچهها مسجد را فقط محل عبادت و نیایش با خدا میدانند و با کارکردهای دیگر آن آشنا نیستند، افزود: کودکان از طریق این طرح در مییابند که در مسجد کلاسهای مختلف رایانه، نقاشی، قرآن، ورزش و ... برگزار میشود و میتوانند از این فضای مقدس برای یادگیریهای خود استفاده کنند.
ملک زاده با اشاره به دلایل انتخاب مسجد ثاراللهی رشت برای اجرای این طرح تصریح کرد: این مسجد دقیقیا شبیه مسجدی است که تصویر آن در کتاب بخوانیم دوم دبستان آمده است به همین دلیل این مسجد را انتخاب کردیم تا شبیه سازی واقعی در اذهان دانشآموزان صورت گیرد.
وی تصریح کرد:با اجرای این طرح دانشآموزان با حضور در فضای مقدس مسجد با امام جماعت و اصحاب مسجد آشنا شده و با تشکیل گروههای مختلف به سرگروهی مربیان مسجدی علاوه بر آشنایی با فضای مسجد با حضور در کلاسهای دایر شده در مسجد با کارکرد مسجد آشنا می شوند.
گفتنی است، طرح مسجد محله ما با مشارکت دبیرخانه کانونهای فرهنگی و هنری مساجد گیلان با حضور یکصد و 20 نفر از دانشآموزان کلاس دوم ابتدایی دبستان دخترانه کوثر در مسجد ثاراللهی رشت برگزار شد.
پایان پیام/
نظر شما